Leukste sportclub van Nederland

6 juni 2010

De zoektocht van Domien is ten einde, RC The Pink Panthers uit Driebergen-Rijsenburg is de leukste sportclub van Nederland! Dat betekend dus dat Grolse Boys het jammer genoeg niet is geworden.

We hebben er maar één woord voor: SPANNEND! Domien zocht weken, nee, maanden lang naar de leukste sportclub van Nederland en die zoektocht kreeg zaterdag de spetterende ontknoping die het verdiende. RC The Pink Panthers is de leukste sportclub van Nederland!

Sportclubverkiezing
Wat doe je in het weekend op de vroege morgen? De één ligt met een kater op bed, de ander hobbelt al vrolijk het veld over met zijn teamgenoten. Dat doe je natuurlijk bij de leukste sportclub denkbaar en iedereen is ervan overtuigd dat hij of zij bij de leukste club staat ingeschreven.

RC The Pink Panthers
De volledig onafhankelijke, objectieve, doorwinterde jury van Domien Is Wakker heeft alle aanmeldingen doorgespit, haalde daar een groep toppers uit en opende de stembussen.

Met een ingewikkelde formule die rekening hield met het aantal stemmen en de omvang van de club was het duidelijk... RC The Pink Panthers was nipt de winnaar tussen al die leuke sportclubs.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72