Nieuws

18-05-2018 - Verkenning fusie Grolse Boys - Grol

Verkenning fusie Grolse Boys - Grol

Er is een gezamenlijke werkgroep gestart die een verkenning doet naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van een fusie tussen Grolse Boys en Grol. Dit naar aanleiding van een soort huwelijksaanzoek dat de voorzitter van de Grol (Hans Scheinck) in het openbaar aan de voorzitter van de Grolse Boys (Harry Paf) heeft gedaan.

Lees verder »

13-05-2018 - Derby zonder winnaar

De beladen derby tussen FC Winterswijk en Grolse Boys eindigde afgelopen zaterdag in Winterswijk in een gelijkspel. Lang zag het ernaar uit dat Grolse Boys als winnaar van het vel zou lopen, want tot enkele minuten voor tijd stond het nog 0-1. De wedstrijd vond plaats bij een aangename temperatuur voor het publiek en voor de spelers was er zelfs in beide helften een extra drinkpauze. FC Winterswijk trad, in verband met blessures, niet aan in de sterkste opstelling, terwijl Grolse Boys weer een beroep kon doen op Ronald Wagendorp en Rubel Hamno.

Lees verder »

30-04-2018 - Heeft Grolse Boys een penaltyfobie?

Grolse Boys mag op de training wat extra aandacht besteden aan het nemen van strafschoppen, want het team doet zichzelf te kort door er zoveel teveel missen. Afgelopen zaterdag werd de derde strafschop op rij niet benut. Gelukkig ging wat later in de wedstrijd de vierde wel tegen de touwen, maar in de zware thuiswedstrijd tegen Oeken moet je die buitenkansjes altijd benutten. Oeken staat nu vierde en doet in principe mee in de nacompetitie en kan dus nog promoveren. Grolse Boys staat zesde, maar op flinke afstand.

Lees verder »
© 2018 | CMS & webdesign by Dot72