Nieuws

01-07-2018 - Hans Levers vrijwilliger van het jaar

Een keer per jaar zet Grolse Boys de vrijwilligers van de club in het zonnetje. Dat gebeurt met een gezellige avond en de onthulling van de vrijwilliger van het jaar. Afgelopen zaterdag hoorden ruim 50 mensen dat die eer dit jaar toekomt aan Hans Levers. Tot onze grote verdriet overleed hij een paar dagen later, op dinsdag 26 juni. Hij was al geruime tijd ziek, maar bleef zich tot het laatst inzetten voor onze club.

Lees verder »

27-06-2018 - Hans bedankt ...

Hans bedankt ...

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Hans Levers, leider van Grolse Boys 1, is overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees verder »

11-06-2018 - Grol en Grolse Boys willen zaterdagafdelingen combineren

De Groenlose voetbalverenigingen SV Grolse Boys en SV Grol hebben het voornemen uitgesproken om aankomend seizoen hun zaterdagafdelingen te combineren. Het doel is om daarmee een competitiewaardig zaterdagelftal samen te stellen om in een standaardklasse te spelen. Spelers die nu op zaterdag voetballen bij SV Grol krijgen dan de mogelijkheid om voor een eerste elftal uit te komen, zonder dat daar een overschrijving voor nodig is. Maar ook spelers die op zondag voetballen krijgen nu die mogelijkheid, zonder dat zij in het jubileumjaar van club zouden moeten veranderen.

Lees verder »
© 2018 | CMS & webdesign by Dot72