Nieuws

19-03-2018 - 'We krijgen het eigenlijk altijd voor elkaar'

De gevoelstemperatuur buiten is -13, in de geplaatste feesttent is het aangenaam warm met een gevoelstemperatuur die nog een stukje hoger ligt. De sfeer is warm en gemoedelijk, de woorden in de richting van de jubilerende vereniging zowaar nog warmer. Enkel lovende woorden van de diverse sprekers.

Lees verder »

12-03-2018 - Zeventig jaar, zeventig portretten, zeventig verhalen

Zeventig jaar, zeventig portretten, zeventig verhalen

Voetbalvereniging Grolse Boys uit Groenlo bestaat zeventig jaar en heeft speciaal voor die gelegenheid een uniek boek samengesteld. '70 - De mensen van het Wilgenpark' bevat zeventig portretfoto's en zeventig persoonlijke herinneringen van vrijwilligers en (oud-)leden aan hun tijd op en rond de voetbalvelden. Het verschijnt in een beperkte, genummerde oplage en heeft een voorwoord van oud-Groenloër Bert Wagendorp, schrijver van onder meer de bestseller Ventoux en columnist bij de Volkskrant.

Lees verder »

11-03-2018 - Grolse Boys doet zichzelf tekort

Iedereen hoopte dat Grolse Boys, met het 70-jarig jubileum in het verschiet, zichzelf drie punten cadeau zou doen door de uitwedstrijd tegen het lager geplaatste PW uit Enschede te winnen. Er stonden twee spelers met autopech in nog Groenlo, maar die konden gelukkig met de wat later vertrekkende bestuursleden Harry en Peter meerijden. Het was trouwens prachtig voetbalweer, alleen de grasmat was niet optimaal.

Lees verder »
© 2018 | CMS & webdesign by Dot72