Nieuws

08-01-2020 - Passen Kleding

Passen Kleding

Zoals jullie allemaal weten krijgt de nieuwe Sportvereniging Grol volgend seizoen nieuwe wedstrijdkleding. Daarom organiseert de beheergroep kleding van de s.v. Grol in samenwerking met het voetbalbestuur op de 2 trainingsdagen (11 en 18 januari) voor alle spelende leden van s.v. Grol en Grolse Boys de mogelijkheid om de kleding te komen passen. Er zal paskleding aanwezig zijn voor het wedstrijdtenue en trainingspakken.

Lees verder »

07-01-2020 - Nieuwsjaartoespraak

Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij de Grolse Boys gehouden. Na de goedkeuring vanuit de gemeente voor de fusie kunnen wij zeggen dat dit ook de laatste zal zijn.

Lees verder »

31-12-2019 - Walking voetbal

Walking voetbal Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging. Momenteel heeft s.v. Grol een groep van 12 senioren die op de donderdagmiddag (van 14 tot 15 uur) een partijtje voetballen gevolgd door een gezellige nazit. Heb je interesse, stuur dan een email naar info@svgrol.nl of kom een keer langs.

Lees verder »
© 2020 | CMS & webdesign by Dot72