Nieuws

15-10-2017 - Een kleine nederlaag voor Grolse Boys

Afgelopen zaterdag speelde Grolse Boys de altijd lastige uitwedstrijd tegen Oeken. Die wedstrijden in Brummen gingen naar ons gevoel altijd gepaard met regen en wind, maar waarbij Grolse Boys op het glad geworden veld toch vaak als winnaar naar huis ging. Zaterdagmiddag was het echter prachtig nazomer weer. Bij Oeken heerste een feeststemming want jubileumjaar (90) werd officieel geopend. Door het mooie weer en dat heugelijke feit waren er veel supporters op de been en de spelers van Oeken waren er dan ook op gebrand om voor hen een goed resultaat neer te zetten.

Lees verder »

10-10-2017 - Uitnodiging jaarvergadering

Beste leden van Grolse Boys,

via deze weg willen we jullie uitnodigen voor de jaarvergadering van s.v. Grolse Boys op maandag 30 oktober op ons sportcomplex
"Het Wilgenpark" om 20.00 uur.
Agenda is via de mail verstuurd.

Van de jongste leden zijn de ouders van harte welkom.

We hopen velen van jullie op maandag 30 oktober te zien, opdat we ook te weten komen wat er zoal leeft bij onze leden.

Met vriendelijke groet

Harry Paf, voorzitter Grolse Boys

Lees verder »

08-10-2017 - Verdiende overwinning voor Grolse Boys

Na de slechte wedstrijd van vorige week tegen Harfsen, waarbij vooral de juiste instelling ontbrak, mochten we deze zaterdag een fanatiek team verwachten. Trainer Gerard Magendans had bij de voorbespreking ook gehamerd op positiviteit en het stimuleren van elkaar. Dat kwam op het veld goed tot uiting. Grolse Boys was kwam zeker twee keer zo goed voor de dag.

Lees verder »
© 2017 | CMS & webdesign by Dot72