Nieuws

04-12-2019 - Grolse Boys 1 met drie punten naar Hollandse avond!

Afgelopen zaterdag, 30 november, heeft Grolse Boys een degelijke 3-0 overwinning behaald tegen AZSV 11.
Op een zwaar en hobbelig 2de veld weet AZSV lang stand te houden maar is het Nick die uit een toegekende vrije trap in de 28ste minuut in de eerste helft de 1-0 weet te scoren. Grolse Boys heeft een veldoverwicht en weet AZSV terug te dringen op hun eigen helft. Echter loopt Grolse Boys zich met regelmaat vast in de trechter van de spelers uit Aalten ondanks met vlagen goed combinatie spel. Daarbij dient ook te worden vermeld dat de doelman van AZSV, Jelle, met een aantal goede reddingen de Boys spelers van scoren weet af te houden.
De 1-0 is ook de ruststand.

Lees verder »

29-11-2019 - Boys 2 wint van Etten

Afgelopen dinsdag heeft Grolse Boys 2 thuis de uitwedstrijd gespeeld tegen Etten 2. Dit op verzoek en na overleg met Etten 2.

Onder herfstachtige weersomstandigheden wordt er om 19:45 afgetrapt voor de wedstrijd.
Direct in deze begin fase komt Grolse Boys goed weg. Hierna gaat de wedstrijd lange tijd gelijk op. Grolse Boys is dicht bij een openingstreffer maar de bal raakt de paal. Etten staat als 4de op de ranglijst. Dit is terug te zien aan het spel, toch weet Grolse Boys de organisatie goed neer te zetten en weet zo langzaam meer grip te krijgen op de wedstrijd.

Lees verder »

03-11-2019 - Grolse Boys 35+1 kampioen!

Grolse Boys 35+1 kampioen!

Ondanks dat er nog 1 toernooi gespeeld moet worden, is de voorsprong van Grolse Boys 35+ zo groot dat ze vanavond al kampioen zijn geworden!!

Lees verder »
© 2019 | CMS & webdesign by Dot72