Nieuws

09-02-2020 - Grolse Boys 2 wint van directe titel kandidaat Terborg 2

Vandaag speelde het 2e elftal van de Grolse Boys tegen Terborg 2. Een wedstrijd die er serieus toe doet. Grolse Boys is koploper en speelde tegen de nummer 2 Terborg. Thuis werd er door ‘onze’ jongens met 4-1 gewonnen. Met veel goede moed en strijdlust werd er afgereisd naar Terborg.

Lees verder »

09-02-2020 - BESPREKING NIEUWE STATUTEN

Op de ledenvergadering van 7 oktober 2019 hebben de leden de akte van fusie goedgekeurd. In die akte zat ook de statutenwijziging. We hebben op de agenda van die ledenvergadering aangegeven dat goedkeuring gebeurt onder voorbehoud van de zienswijzen van de Kamer van Koophandel, de Rechtbank en de K.N.V.B.
Bij de Kamer van Koophandel is het fusievoorstel gedeponeerd en die deponering is gepubliceerd in de Telegraaf op 2 januari 2020. Er zijn bij de rechtbank geen reacties binnengekomen. De notaris heeft derhalve een verzoek ingediend bij de rechtbank om afgifte van de verklaring van non-verzet en heeft deze verkregen.

Lees verder »

06-02-2020 - Grolse Boys 1 is ontgoogeld en verliest van SSA Ratti 2.

Grolse Boys weet zelf geen vuist te maken en verliest van een onverwacht sterker en gemotiveerd Ratti.

Grolse Boys speelde vandaag op het 2de veld, vanwege de natte weersomstandigheden van de week is het niet mogelijk geweest de velden te walsen. Tevens stond er een stevige wind dat het spel niet ten goede kwam.

Lees verder »
© 2020 | CMS & webdesign by Dot72