Nieuws

03-08-2018 - SSA Grolse Boys - Grol indeling

De Groenlose voetbalverenigingen SV Grolse Boys en SV Grol hebben het voornemen uitgesproken om aankomend seizoen hun zaterdagafdelingen te combineren. Het doel is om daarmee een competitiewaardig zaterdagelftal samen te stellen om in een standaardklasse te spelen. Spelers die nu op zaterdag voetballen bij SV Grol krijgen dan de mogelijkheid om voor een eerste elftal uit te komen, zonder dat daar een overschrijving voor nodig is. Maar ook spelers die op zondag voetballen krijgen nu die mogelijkheid, zonder dat zij in het jubileumjaar van club zouden moeten veranderen.

Lees verder »

18-07-2018 - Info van de fusie verkenningswerkgroep

Communicatie werkgroep s.v. Grolse Boys – s.v. Grol De werkgroep “verkenning fusie” Grolse Boys – Grol is namens de besturen van beide voetbalverenigingen aangesteld om te onderzoeken of er draagvlak is voor een fusie tussen beide voetbal verenigingen. Sinds de opdracht is de werkgroep voortvarend van start gegaan: Wat is er zoal gedaan? We hebben eerst een positief kennismakingsgesprek gehad als werkgroep. Er heerst een goede chemie tussen de 6 afgevaardigden (3 van elke vereniging) en we hebben besloten dat we deze opdracht aannemen en een zo’n goed mogelijk advies willen overbrengen naar beide besturen. Er is vervolgens een plan gemaakt wat we de komende maanden gaan doen, wie we willen spreken en wat we als resultaat willen gaan bereiken. Vervolgens zijn de gesprekken met externe mensen ingepland: • Er is een gesprek geweest met een vertegenwoordiger van de KNVB. Die heeft ons veel verteld over fusies, wat gaat goed, wat gaat minder. Waar moet je op letten etc etc. • We hebben een gesprek gehad met een ervaringsdeskundige die beroepshalve betrokken is geweest bij een fusie. Hij kwam ons toelichten hoe dat gehele proces is verlopen. • We hebben een kennismaking gesprek gehad met de Wethouder van Sport van de gemeente Oost Gelre waarin we de gemeente hebben geïnformeerd over de verkenningsfase. De werkgroep wil al deze informatie gaan verwerken in een advies aan beide besturen. Om tot een compleet advies te kunnen komen wil de werkgroep graag nog in gesprek met voorstanders en tegenstanders van een eventuele fusie. Daar willen we eind augustus/ begin september voor reserveren. Het gaat hier niet om info bijeenkomsten waarin de werkgroep wat gaat presenteren. Dit zijn puur separate gesprekken met een aantal voor- en een aantal tegenstanders van de fusie, zodat de werkgroep die argumenten ook mee kan nemen richting beide besturen. Mochten er leden van beide verenigen zijn die graag hun mening aan de werkgroep willen toelichten geef je dan voor 21 augustus op via het volgende email adres: s.v.Grolse Boys: grols@live.nl (Peter Grooten) of s.v. Grol: noelleneeleman@outlook.com 10 September wil de werkgroep de resultaten en het advies van het verkennend onderzoek presenteren aan beide besturen. Beide besturen kunnen dan separaat aangeven wat ze ervan vinden en hoe ze verder willen gaan.

Lees verder »

01-07-2018 - Hans Levers vrijwilliger van het jaar

Een keer per jaar zet Grolse Boys de vrijwilligers van de club in het zonnetje. Dat gebeurt met een gezellige avond en de onthulling van de vrijwilliger van het jaar. Afgelopen zaterdag hoorden ruim 50 mensen dat die eer dit jaar toekomt aan Hans Levers. Tot onze grote verdriet overleed hij een paar dagen later, op dinsdag 26 juni. Hij was al geruime tijd ziek, maar bleef zich tot het laatst inzetten voor onze club.

Lees verder »
© 2018 | CMS & webdesign by Dot72