Nieuws

16-09-2018 - Eerste overwinning SSA Grolse Boys-Grol 1

Het begin verliep een beetje stroef, voor het gloednieuwe samengestelde team met Grolse Boys- en Grol-spelers. De eerste twee bekerwedstrijden gingen ruimschoots verloren tegen sterke tegenstanders. Maar dat kwam ook omdat de spelers aan elkaar moesten wennen en daardoor het samenspel nog wat moeizaam ging. Afgelopen zaterdag speelde het elftal thuis tegen Daarle, ook een ploeg uit de vierde klasse zaterdag, die ook zijn eerste twee bekerwedstrijden verloren had. Voor beide elftallen stond dus slechts de sportieve eer op het spel. Daarle wilde echter toch koste wat het kost winnen, want ze kregen uiteindelijk maar liefst 4 gele kaarten en een speler haalde zelfs het einde van de wedstrijd niet. Ronald Wagendorp kon bij de thuisploeg niet meespelen in verband met een gebroken teen, die hij opgelopen had in de vorige bekerwedstrijd.

Lees verder »

31-08-2018 - TV (proef-)opnames fusie verkenning

TV (proef-)opnames fusie verkenning

Lars Gierveld is oud-Grollenaar en televisiemaker. Hij heeft de werkgroep ‘verkenning fusie’ en de besturen van S.V. Grol en S.V. Grolse Boys benaderd voor een documentaire over de huidige fusieplannen.

Lees verder »

03-08-2018 - SSA Grolse Boys - Grol indeling

De Groenlose voetbalverenigingen SV Grolse Boys en SV Grol hebben het voornemen uitgesproken om aankomend seizoen hun zaterdagafdelingen te combineren. Het doel is om daarmee een competitiewaardig zaterdagelftal samen te stellen om in een standaardklasse te spelen. Spelers die nu op zaterdag voetballen bij SV Grol krijgen dan de mogelijkheid om voor een eerste elftal uit te komen, zonder dat daar een overschrijving voor nodig is. Maar ook spelers die op zondag voetballen krijgen nu die mogelijkheid, zonder dat zij in het jubileumjaar van club zouden moeten veranderen.

Lees verder »
© 2018 | CMS & webdesign by Dot72