Grolse Boys F1 sluit seizoen af in Halle

2 juni 2010

Afgelopen zaterdag heeft Grolse Boys F1 deelgenomen aan het F-Toernooi in Halle. Onze eerste wedstrijd stond om 13.30 uur op papier, dus vertrokken wij om 12.30 uur vanaf het zonnige Wilgenpark. Na een toeristische route door de wonderschone Achterhoek werd het pittoreske Halle gevonden.

Snel omkleden dus om daarna aan te treden tegen de F6 van Longa uit Lichtenvoorde. Er werd 15 minuten gespeeld, maar in de eerste paar minuten was het al duidelijk dat dit Longa een maatje te groot was voor Grolse Boys. Er werd met 3-0 verloren van de gasten uit Lichtenvoorde.

De 2e wedstrijd werd gespeeld tegen RKZVC F4. De F1 begon sterk en wist een aantal kansen te creëren maar deze werden niet afgemaakt. RKZVC speelde op de counter en wist zo een aantal grote kansen te creëren omdat Reza Hartemink er soms alleen voor stond achterin. Maar door goed verdedigend werk van Reza werden deze kansen niet benut.

Na een uitrap van de uitstekend keepende Thomas Bruggeman werd Gijs Wiersma gevonden. Deze kleine pingelaar draaide 3 of misschien wel 4 RKZVC’ers het bos in, en wist met een bekeken schot de keeper te passeren. Na deze goal begon RKZVC wederom aan te dringen, eenmaal kwamen ze er met 3 man doorheen maar Thomas wist dit schot tegen te houden en stelde zo de overwinning veilig. De eerste 3 punten waren binnen.

In de derde wedstrijd moest er aangetreden worden tegen KSV F3, tegen de gasten uit Vragender werd er gespeeld zoals tegen RKZVC, aanvallend. Een legio aan kansen werden echter niet benut, en als je de goal zelf niet maakt, maakt de tegenstander hem wel. En zodoende werd er met 1-0 verloren.

Een halve finale plek zat er dus al niet meer in, maar er moest nog wel een keer gevoetbald worden. Namelijk tegen Pax F5 uit Hengelo. Wederom begon Grolse Boys aanvallend en leverde dit een groot aantal kansen op, maar het afmaken van deze kansen zat er vandaag niet in. Pax counterde af en toe, maar Thomas was vandaag haast onpasseerbaar. Uiteindelijk floot de scheids af en bleef het bij 0-0.

Al met al een warme gezellige voetbalmiddag in Halle die werd afgesloten met een welverdiend ijsje. Zo komt er ook een einde aan seizoen waarin leuk voetbal werd gespeeld en het team in de voorjaarscompetitie zelfs even op de 2e plaats stond. Nu staat alleen nog het altijd spectaculaire kampweekend op het programma en dán is het seizoen echt afgelopen.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72