Grolse Boys D1 wint toernooi in Halle!

30 mei 2010

Afgelopen zaterdag heeft Grolse Boys D1 het seizoen succesvol afgesloten. In de competitie werd het team al waardig vijfde en stonden ze zelfs enige tijd op de derde plaats. Helaas werden er punten verspeeld in de laatste wedstrijden. Dat neem niet weg dat wij tevreden terug kunnen kijken, zeker na een prachtige toernooi zege in Halle!

Onze eerste wedstrijd was tegen Wolfersveen D1. We namen direct het initiatief en na goed combinatievoetbal wonnen we deze eerste wedstrijd vrij makkelijk met 4-0. In de tweede wedstrijd, tegen VVG’25 D3, ging de strijd eerst aardig gelijk op. Toch wonnen we deze wedstrijd ook met 4-0. De derde en laatste wedstrijd in de poule, tegen Varseveld D4, werd ook vrij makkelijk gewonnen met weer dezelfde cijfers: 4-0.

Met deze cijfers plaatsten wij ons voor de grote finale. Daarin was KSV D1 uit Vragender de tegenstander. Het was een zeer spannende strijd. Je kon zien dat enkele jongens al een beetje zenuwachtig waren want goed voetbal werd er niet meer gespeeld. We leden te veel balverlies. Gelukkig voor ons had KSV hetzelfde probleem.

Grolse Boys kwam wel langzamerhand beter in zijn spel. En het duurde dan ook niet lang totdat de 1-0 viel. In een scrimmage voor het doel van KSV was het Eduardo die het laatste tikje gaf en de bal lag erin. Alles leek in kannen en kruiken en de jongens dachten dat ze er waren. Maar helaas door een verdedigingsfout viel de gelijkmaker: 1-1.

We dachten allemaal dat dit de eindstand was en we waren met onze gedachten al bij de strafschoppen. Totdat in de allerlaatste seconde de doelman van KSV de bal los liet en onze spits Luc er als de kippen bij was en de winnende goal maakte. Eindstand 2-1!

Aanvoerder Daan mocht de beker in ontvangst nemen en alle spelers mochten mee naar voren. We willen Nick Lenderink, Daan Schuurmans, Youri Gr. Kormelink, Salaheddien Bouchantouf, Luc Berentsen, Rubel Hammou, Eduardo De Sousa Cavalcante, Teun Kolkman, Harm Poelhuis, Willem van der Schaaf, Kevin Nuchter, Gerrit Pfeifer, Quissam Saidi en Niels Tuinte feliciteren met deze prijs. Na afloop werden de trainers Rudi en Paulus en leider Michel ook nog toegezongen. Daarna gingen we met die mooie beker richting Groenlo.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72