Grolse Boys B1 behaalt 4e plaats in Halle

23 mei 2010

Afgelopen zaterdag stond de B1 om 07.00 uur al op het Wilgenpark om een kwartier later te vertrekken richting Halle. Na onderweg Jason op te hebben gepikt in Lichtenvoorde, kwamen we tegen 07.45 uur aan in Halle waar het nog vrij rustig was. Om 08.50 uur stond de eerste wedstrijd op het programma tegen SDOUC B3. Met 20 minuten voetballen is het vooral vuurpijlenvoetbal. Grolse Boys B1 weet toch na een kleine 10 minuten op voorsprong te komen door een afstandsschot vanaf een meter of 35 van Edin. Hier bleef het ook bij, de eerste punten waren binnen. De tweede wedstrijd was tegen Varsseveld B3 wat een stugge tegenstander bleek te zijn. 2 opgelegde kansen werden niet afgemaakt en zo bleef het bij 0-0. De wedstrijd erop moest er weer aangetreden worden tegen SDOUC, ditmaal de B1. De gasten uit Ulft kwamen na een kleine 5 minuten op voorsprong uit een hoekschop. Maar eigenlijk had deze goal niet goedgekeurd mogen worden, onze keeper Vincent werd tegen de grond gewerkt in het 5-metergebied. Zodoende ging die bal via via erin. De B1 kwam sterk terug maar maakte 2 grote kansen niet af. Dus werd de 3e wedstrijd verloren en moest er gewonnen worden van de plaatselijke B1. Aangezien er niet meer veel op het spel stond, speelde Dennis zijn laatste wedstrijd in de spits en werd er wat jongens rust gegund. Halle kwam op 1-0 toen Vincent de bal losliet en de aanvaller deze kans niet onbenut liet. Daarna was het vooral Grolse Boys dat naar voren speelde om nog wat te forceren, maar het mocht niet baten.

Zodoende komt er een einde aan mooi en lang seizoen. In de najaarscompetitie ongeslagen kampioen geworden, maar een klasse hoger zat het geluk niet mee wat resulteerde in een laatste plaats. Bij deze wil ik namens de spelers van Grolse Boys B1 onze begeleiding bedanken voor dit seizoen.