Grolse Boys beloont tweetal trouwe leden met onderscheiding

Grolse Boys beloont tweetal trouwe leden met onderscheiding

15 mei 2020

GROENLO - Onder valse voorwendselen werden ze naar het Wilgenpark gelokt maandag. Gerry Grooten en Hans Wagendorp. Grolse Boys leden met het rood-witte DNA van de voetbalvereniging die per 1 juli ophoudt te bestaan en samen met sv Grol opgaat in de ‘nieuwe’ voetbalvereniging Grol.

Voorzitter Harry Paf was er bij aanwezig en sprak beide totaal verraste leden toe. “Normaal gesproken hebben we één vrijwilliger van het jaar bij de vereniging, net als bij Grol, maar dit laatste jaar hebben we er twee benoemd. Iets wat in het verleden één keer eerder is gebeurd. Dit jaar hebben we als bestuur gemeend de titel toe te moeten kennen aan Gerry Grooten."

Gerry voelde zich zeer vereerd met de haar toegekende titel. Ze is het tweede vrouwelijke lid dat deze eer te beurt valt binnen Grolse Boys. De eerste vrouw was Monique Kleverwal. Het mooie was dat de bos bloemen overhandigd werd door haar eigen man Peter, bestuurslid bij de vereniging, tevens erelid. Dus kon er ondanks de coronacrisis bij de overhandiging gezoend worden. De tweede vrijwilliger van het jaar wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Eregalerij
De tweede persoon die in het zonnetje werd vanwege grote verdiensten voor de vereniging was Hans Wagendorp. Hans kon het erg waarderen dat hij erelid was geworden. Hij kreeg een oorkonde en zijn foto komt ook te hangen in de eregalerij van Grolse Boys De erelijst van ereleden telde tot de benoeming van Hans zes personen: Bennie Wagendorp, Hans Abbink, Henk Geurkink sr, Martin Jansen, Peter Grooten en Monique Kleverwal.

Paf was blij dat het gelukt was beide gedecoreerden naar het Wilgenpark te lokken, maar plaatste ook een kanttekening. “Het is erg jammer dat het bekendmaken van deze eretitels vanwege de coronacrisis slechts in zo'n kleine kring kon plaatsvinden. Normaal gesproken zou dit gebeuren tijdens de jaarvergadering, maar we wilden dit nog wel afsluiten voor de fusiedatum van 1 juli.”

Eindfeest voorlopig gecanceld
Vanwege de coronacrisis kan het grote slotfeest en toernooi van Grolse Boys op 4 juli niet doorgaan. “We balen momenteel ontzettend van de huidige situatie,” laat Paf ook op de eigen website weten. “We hadden het voetbalseizoen zo graag op een gewone manier afgerond en afgesloten met één of twee kampioensfeestjes. Ons complex ligt er stil en wat verwaarloosd bij. Onderhoud mocht er namelijk niet plaatsvinden. We wachten nu af wat de overheid in mei bepaalt ten aanzien van evenementen na 1 september."


« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72