Passen Kleding

Passen Kleding

8 januari 2020

Zoals jullie allemaal weten krijgt de nieuwe Sportvereniging Grol volgend seizoen nieuwe wedstrijdkleding. Daarom organiseert de beheergroep kleding van de s.v. Grol in samenwerking met het voetbalbestuur op de 2 trainingsdagen (11 en 18 januari) voor alle spelende leden van s.v. Grol en Grolse Boys de mogelijkheid om de kleding te komen passen. Er zal paskleding aanwezig zijn voor het wedstrijdtenue en trainingspakken.


Extra info voor Seniorenelftallen

Lukt het niet om te komen passen, dan vinden jullie via deze link een formulier die per team ingevuld kan worden en dan s.v.p. sturen naar kleding@svgrol.nl. Ontvangen wij geen formulier terug, dan zal de kledingcommissie zo goed mogelijk de maten proberen in te schatten, maar met de kanttekening wanneer er iets niet goed past er 80 dagen levertijd op zit, omdat het hier om aanmaak kleding gaat bij Adidas.

Met vriendelijke groeten,

Namens de beheergroep kleding s.v. Grol bestaande uit Angelique Jansen, Annemieke Herlaar, Mini Huijskes, Annie Waenink, Erica Derksen, Betsie Schovers en Anita Helmers zien we je graag op 11 of 18 januari.

Coördinator beheergroep kleding Rita Arink

Mobiel: 06 2041 8707

E-mail: kleding@svgrol.nl

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72