De tweede seizoenshelft

11 februari 2019

De tweede seizoenshelft is gisteren voor Boys 3 teleurstellend begonnen. Na een goede 1ste helft ( 1-1 ) wisten de gasten uit Haaksbergen, HSC 21 - 4, op de 4de plek op de ranglijst de score in de tweede helft op te voeren naar een iet wat geflatteerde 4-1.

Ondanks de stevige wind was het al met al best voetballen. De eerste 10 minuten ging gelijk op zonder noemenswaardige hoogtepunten. Na een kleine 20 minuten was er een goede mogelijkheid voor HSC 21. De rechtsbuiten kon opstomen maar zag zijn voorzet op de vrije spits onderschept worden door doelman Barry.
Toch was het HSC die de score in de 25ste minuut wist te openen na een te zachte pass van Bjorn.
Echter Grolse Boys voetbalde goed en wist met 5 minuten de gelijkmaker te scoren. In eerste instantie wist de doelman van HSC redding te brengen, in de rebound wist Amir de bal tegen de touwen te schieten.
In laatste kwartier waren de Boys de bovenliggende partij maar wisten de mogelijkheden niet te benutten. Daarbij dient wel vermeld te worden dat HSC in een paar 1 tegen 1 situaties ook hadden kunnen scoren.

Na de rust probeerde Grolse Boys verder te gaan waar het de eerste helft mee is geëindigd. Echter doordat de wissels nog een draai moesten vinden was het voetbal wat rommelig. Na een diepte pass in de 16 meter wist Jorn onvoldoende in te grijpen en wist de speler panklaar voor te leggen en stond het wat tegen de verhouding in 1-2 voor onze gasten.

Grolse Boys had het gevoel dat er meer in zat en ging met meer risico spelen, zo schuifde Bjorn door naar het middenveld. Ondanks de extra druk en een aantal kansen is het HSC die er met een counter eruit weet te komen. De rechtsbuiten van HSC wordt door Marco onreglementair gestopt waardoor de goedleidendescheidsrechter niet anders kan dan de bal op de stip te leggen. Dit buitenkansje laat HSC natuurlijk niet liggen en hiermee wordt het in de 85ste minuut 1-3 en is de wedstrijd gespeeld.
In de 90ste minuut weet HSC er zelfs 1-4 van te maken.