Enquête Grolse Boys - Grol

30 januari 2019

Zoals benoemd tijdens de informatie bijeenkomst in November 2018 is de volgende stap van de werkgroep verkenning fusie het houden van een enquête om te kijken hoe onze leden denken over het eventueel samengaan tussen s.v. Grolse Boys en s.v. Grol in de nabije toekomst.

Deze enquête wordt aan alle (ondersteunende) leden van s.v. Grolse Boys voorgelegd. Alle (ondersteunende) leden hebben woensdag 30 januari via email een link ontvangen om de enquête in te vullen.

De enquete kan ingevuld worden tot 8 februari a.s.

Belangrijk: ben je wel (ondersteunend) lid, maar heb je geen link ontvangen (check ook even je spam folder) dan is er geen e-mailadres van je bekend bij de ledenadministratie. Geef je e-mailadres door via arjanpaf@gmail.com en je ontvangt alsnog de link. Heb je geen e-mailadres? Dan bieden wij je de gelegenheid om de enquête op papier in te vullen.

Door middel van deze enquête hopen wij een goed beeld te krijgen van de diverse meningen van alle leden.

Wij vragen je om de enquête oprecht en persoonlijk in te vullen, zodat wij een juiste conclusie aan de uitkomst van deze enquête kunnen verbinden en het bestuur een goed advies kunnen geven.

We gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk met de gegevens om.

Wil je eerst meer informatie hebben over de stappen die tot nu toe gezet zijn en een overzicht van mogelijke voordelen en nadelen van een samengaan dan verwijzen we je naar het artikel op de website en die je per mail hebt ontvangen.

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar arjanpaf@gmail.com

Met vriendelijke sportgroet,

Achmed, Peter en Arjan

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72