Aankondiging van een viertal clubactiviteiten

25 november 2018

Beste Grolse Boys leden, hierbij wil ik jullie op de hoogte brengen van een 4-tal clubactiviteiten, die dit jaar en beginnend volgend jaar op het programma staan.
1. Allereerst is dat de informatie bijeenkomst over de "fusie ontwikkelingen" op vrijdag 30 november om 19.30 in ons clubgebouw. Deze bijeenkomst heb ik jullie al eerder aangekondigd, maar in verband met het grote belang van deze bijeenkomst wil ik deze nogmaals onder jullie aandacht brengen. Een overeenkomende bijeenkomst vindt tegelijkertijd plaats bij de S.V. Grol. Het is duidelijk een informatiebijeenkomst, maar er zal ook ruimte zijn voor inbreng van de leden. Het is een besloten bijeenkomst, uitsluitend voor de leden.

2. Ondanks dat we ons eerste elftal (SSA Grolse Boys-Grol) teruggetrokken hebben uit de competitie, wordt er nog steeds gevoetbald op het Wilgenpark en gaan onze normale clubactiviteiten gewoon door. Zo vindt op donderdag 13 december ons traditionele oliebollentoernooi plaats. Dit toernooi is bedoeld voor alle spelende leden van onze vereniging; dus ook voor de 35+ en de 45+ leden. We starten met voetballen om 20.00 uur. We zitten nog wel met een probleem. Onze oliebollenbaksters uit het recente verleden, Monique Kleverwal, Gerry Grooten en Ine Paf, zijn die dag verhinderd. Is er iemand anders in de gelegenheid om oliebollen te bakken? Je kunt je aanmelden bij mij (Harry Paf) Als er geen kandidaten zijn, dan zullen we jullie op een andere manier van een hapje/balletje voorzien.

3. Ook onze traditionele kerstbingo gaat gewoon door en wel op zaterdag 15 december. We hopen op een grote opkomst. Laat zien dat er nog leven in onze vereniging zit. Breng gerust vrienden of kennissen mee. Het clubgebouw is om 19.30 uur open en we starten om 20.00 uur.

4. We starten het nieuwe jaar altijd met het boerenkool toernooi en de nieuwjaarsreceptie op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar en dat is dit seizoen op 5 januari 2019. Het toernooi start om 14.30 uur en is weer bedoeld voor alle spelende leden. Hopelijk hebben we geluk en werkt het weer een beetje mee. Daarna begint om ongeveer 15.45 uur de informele nieuwjaarsreceptie. In de nieuwjaarstoespraak zal de voorzitter kort terugblikken op het begin van het huidige seizoen en verder vooruitblikken op het tweede deel van dit seizoen en op de toekomst van onze vereniging. Na de toespraak kan er boerenkool met worst/ribbetjes gegeten worden. We hopen bij al deze activiteiten op een grote opkomst.

Met vriendelijke groet Harry Paf, voorzitter Grolse Boys

« Terug
© 2019 | CMS & webdesign by Dot72