Hans Levers vrijwilliger van het jaar

1 juli 2018

Een keer per jaar zet Grolse Boys de vrijwilligers van de club in het zonnetje. Dat gebeurt met een gezellige avond en de onthulling van de vrijwilliger van het jaar. Afgelopen zaterdag hoorden ruim 50 mensen dat die eer dit jaar toekomt aan Hans Levers. Tot onze grote verdriet overleed hij een paar dagen later, op dinsdag 26 juni. Hij was al geruime tijd ziek, maar bleef zich tot het laatst inzetten voor onze club.

Hans, een echte clubman, speelde jarenlang bij Grolse Boys en was ook vele jaren scheidsrechter. De afgelopen seizoenen was hij leider van het eerste elftal. Hij kon niet zelf bij de uitreiking zijn. Voorzitter Harry Paf en Peter Grooten hadden die middag al een bos bloemen bij hem thuis gebracht. Grolse Boys wenst zijn vrouw Willie en zijn kinderen Nicol en Sandra en hun partners Leon en Jordy heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Tijdens de vrijwilligersavond is er aandacht voor iedereen die iets doet op het Wilgenpark. De leden van de maandagmorgenploeg, bijvoorbeeld. Zij maken elke week schoon en onderhouden het clubgebouw. Dan is er ook nog een dinsdag- en vrijdagmorgenploegje die allerlei karweitjes doet. Er zijn mensen die dagelijks aan groenonderhoud doen en je hebt het kantinepersoneel dat altijd klaarstaat voor een hapje en een drankje. Op sportief gebied zijn er trainers, leiders en scheidsrechters en er zijn vrijwilligers die zorg dragen voor de website en PR. En we vergeten natuurlijk niet de leden die namens ons werken op de Zwarte Cross en de bestuursleden die zich in zetten voor de club.

Ze worden allemaal uitvoerig bedankt door voorzitter Harry Paf. En dan wordt er wat gedronken en is er een activiteit. Dit jaar was dat in verband met het WK voetballen een binnenactiviteit. Zo kon er gekeken worden naar een wedstrijd van het Duitse elftal (dat toen nog net won van Zweden) en een aantal spelletjes Bingo worden gespeeld. Alles natuurlijk kosteloos en ook de prijzen waren door de vereniging beschikbaar gesteld. Het werd weer een uitermate gezellige avond.

« Terug
© 2024 | CMS & webdesign by Dot72