Grol en Grolse Boys willen zaterdagafdelingen combineren

11 juni 2018

De Groenlose voetbalverenigingen SV Grolse Boys en SV Grol hebben het voornemen uitgesproken om aankomend seizoen hun zaterdagafdelingen te combineren. Het doel is om daarmee een competitiewaardig zaterdagelftal samen te stellen om in een standaardklasse te spelen. Spelers die nu op zaterdag voetballen bij SV Grol krijgen dan de mogelijkheid om voor een eerste elftal uit te komen, zonder dat daar een overschrijving voor nodig is. Maar ook spelers die op zondag voetballen krijgen nu die mogelijkheid, zonder dat zij in het jubileumjaar van club zouden moeten veranderen.

Zo hopen beide verenigingen een kwalitatief goed elftal te kunnen formeren dat goed kan meedraaien in de vierde klasse op zaterdag. Het elftal zal dan, net als de andere zaterdagelftallen, spelen onder de naam Grolse Boys/Grol. Het huidige tweede elftal van SV Grolse Boys en het huidige zaterdagelftal van SV Grol kunnen dan in min of meer vertrouwde samenwerking de competitie in gaan. Maar ook die spelers mogen kiezen voor het nieuw te vormen eerste elftal.

De KNVB is onder voorwaarden voorlopig akkoord met deze unieke constructie. Verdere informatie over dit samenwerkingsverband kan men krijgen bij de Gino Kleverwal, secretaris van SV Grolse Boys (secretarisgrolseboys@hotmail.com of 06-10526142), of bij Arjen Korenromp, voorzitter seniorenzaken van SV Grol (arjenkorenromp@gmail.com of 06-29582140).

« Terug
© 2024 | CMS & webdesign by Dot72