Zakelijke overwinning Grolse Boys 1

1 mei 2010

Grolse Boys 1 heeft afgelopen zaterdag de altijd lastige uitwedstrijd tegen Haarlo met 0-3 gewonnen. In de eerste 20 minuten was Grolse Boys veelvuldig in de aanval en kreeg het team een aantal goede mogelijkheden. De 0-1 viel uit een corner die goed werd ingekopt door Arjan. Daarna verzuimde Grolse Boys door te drukken.

Haarlo, dat alleen maar de lange bal hanteerde, kreeg één mogelijkheid, maar het doel werd gemist door de spits. Net voor rust scoorde Grolse Boys de 0-2 na een prachtige aanval over links. Maikel zette de bal voor en hij werd binnen getikt door Zouahair.

Na rust scoorde Mathijs direct de 0-3 met het hoofd, na een mooie voorzet van Zouhair. Daarna speelde Grolse Boys de wedstrijd goed uit. Haarlo was niet bij machte om gevaarlijk te worden. Grolse Boys kreeg nog wel een aantal kansen, maar deze werden niet benut.

Volgende week is de laatste wedstiijd van het seizoen tegen SKVW. Bij winst maakt Grolse Boys nog kans op een periodetitel, maar het is daarbij wel afhankelijk van de resultaten van Drienerlo en Eefde.