Open FIFA'18

Open FIFA'18

20 februari 2018

Mede door de vele aanmeldingen en de positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen organiseren wij ook dit jaar weer een Open FIFA 2018 toernooi!

Dit toernooi wordt gehouden op zondag 4 maart, wij willen starten om 13:00 met het programma. Vanaf half 1 is de kantine geopend. Dit jaar zullen wij het toernooi wederom organiseren in samenwerking met Prikkelz. De deelname voor dit jaar is € 2,50. Je kunt je eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar barryjanssen23@hotmail.com


Tussen de wedstrijden door is het natuurlijk mogelijk om je concurrenten te zien spelen maar het is ook mogelijk live eredivisie voetbal te kijken, een pijltje te gooien of natuurlijk gezellig wat te drinken.


Iedereen kan zich voor dit open toernooi opgeven! Je kunt je opgeven tot en met donderdag 1 maart 20:00. Na de voetbaltraining, om ongeveer 21:30 uur zal de loting voor de poule indeling plaats vinden in de kantine. Aansluitend zullen wij dit zo spoedig mogelijk kenbaar maken op onze Facebook account en onze site www.grolseboys.nl. Dus stuur deze mail gerust door naar vrienden en familie.


Wij hopen op jullie aanmeldingen en hopen jullie te mogen begroeten op 4 maart op 't Wilgenpark, sportcomplex Grolse Boys te Groenlo.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72