Periodetitel onzeker (UPDATE)

25 april 2010

Het lijkt erop dat Grolse Boys ongewild een rol gaat spelen in een slechte B-film. De KNVB heeft SVDW'75 om een onduidelijke reden vrijgesproken waardoor in feite Grolse Boys 'gestraft' zal worden.

SVDW wint op deze manier namelijk de veelbesproken uitwedstrijd bij Grolse Boys en pakt daarmee alsnog de tweede periode. Die eigenlijk al in de broekzak van de vereniging uit Groenlo zat.

Uiteraard zal Grolse Boys niet lijdzaam toezien hoe dit scenario zich voltrekt. Het zal toch niet zo zijn dat Grolse Boys aan het eind van de rit met lege handen staat?

De spelers hebben inmiddels andere prioriteiten gesteld en focussen zich op de laatste twee wedstrijden. Zes punten biedt namelijk nog altijd perspectief op de derde periode...

Update:
De KNVB blijft bij de beslissing. Grolse Boys staat daardoor met lege handen. Het seizoen is voorbij en ze hebben geen periode titel behaald. 

Via de Gelderlander is er ondertussen een artikel verschenen, waarin te lezen is dat de KNVB het onderling het niet eens is over de beslissing. 

Klik hier

« Terug
© 2020 | CMS & webdesign by Dot72