Grolse Boys 1 legt Haarlo op de pijnbank

16 november 2009

Er stond een bijzondere wedstrijd op het programma afgelopen zaterdag. Het was niet alleen een streek-derby, maar ook het weerzien tussen Grolse Boys trainer Raimond van der Heide en zijn vorige club. Mede daardoor was er vooraf een gezonde spanning merkbaar.

Grolse Boys kon beschikken over een vrijwel complete selectie, bij Haarlo ontbraken een paar basisspelers. Vanaf de eerste minuut maakte Grolse Boys het spel, hoewel het tempo nog te laag lag. Toch kwam het elftal eenvoudig op een 1-0 voorsprong, doordat Maikel op links doorkwam en een goeie voorzet gaf op Danny die het netjes afmaakte.

Grolse Boys ging direct door en kwam heel makkelijk op 2-0 en 3-0. Beide doelpunten gescoord door Arjan, eentje uit een voorzet van Sacha en eentje na een pass van Ramon. Haarlo, die bekend staat om het vechtvoetbal, liet het vandaag helemaal afweten. Net voor rust werd het ook nog eens 4-0 en deze werd gemaakt door Maikel. Haarlo ging vlak voor rust één op één spelen waardoor Grolse Boys heel even een beetje in de problemen kwam, maar Haarlo kreeg geen enkele kans.

Na rust ging Grolse Boys lekker door en Arjan maakte de 5-0 op een prachtige manier. Hij schoot de bal met een mooie boogbal over de keeper, woppha! De wedstrijd was gespeeld. Sascha maakte nog de 6-0 uit een cornor en Ramon, die voor het eerst op het middenveld speelde, maakte de 7-0 en 8-0.

Als Grolse Boys alle kansen had afgemaakt dan waren er dubbele cijfers op het scorebord verschenen. Dat gebeurde niet, Haarlo maakte nog de eretreffer en zo was 8-1 de eindstand. Een lekkere overwinning, waardoor met vertrouwen naar volgende week gekeken kan worden. Dan staat de andere derby op het programma tegen SKVW.