In voorbereiding op het jubileumseizoen

20 augustus 2017

Het seizoen 2017/2018 zal voor Grolse Boys vooral in het teken staan van de viering van het 70-jarig jubileum. Er worden speciale activiteiten georganiseerd en vertrouwde activiteiten krijgen een speciaal jubileumjasje. Maar er wordt natuurlijk ook gevoetbald. Daarom is de selectie inmiddels al begonnen met de voorbereiding op de competitie die pas eind september zal beginnen.

Selectie
Komend jaar zien we veel nieuwe gezichten op het veld in het rood-wit-blauw. Jeffrey Firing, Luc Berentsen en Eduardo de Sousa Calvalcante zijn vertrokken naar SV Grol en Nick Berentsen is teruggegaan naar Erix. Daartegenover staat de terugkeer van Rubel Hammo (speelde bij SV Grol) en de komst van Ayman Abkadri, Michel Overbeek, Mark Le Roux, Bas van Doorn en Kenan Kukic (allen van FC Winterswijk), Firat Miral Balci, Onur Balci, Najib Mohallem, Dzenan Guso en Jeroen van Voorst.

Oefenprogramma
Het zal voor trainers Gerard Magendans en Rudi Nuchter een hele kluif worden om van zoveel nieuw spelers een nieuw team te smeden. Er worden dan ook veel oefenwedstrijden gespeeld in de aanloop naar het eerste competitieduel.

24 augustus, 20.00 uur: Grolse Boys - Klein Dochteren
29 augustus, 20.00 uur; Grolse Boys - Lochhuizen
2 september, 15.00 uur; Rijssen Vooruit - Grolse Boys (beker)
9 september, 14.30 uur; Grolse Boys - RKSV (beker)
16 september, 14.30 uur; Grolse Boys - Wilhelminaschool (beker)

Competitie
Grolse Boys is ingedeeld in de vierde klasse E. Het team speelt dus een competitie tegen veel oude bekenden. Nieuwe tegenstanders zijn AJC'96 uit Losser (speelde voorheen op zondag), Be Quick uit Zutphen (dit seizoen gestart met een zaterdagteam) en FC RDC uit Deventer (gedegradeerd uit de 3 klasse). Grolse Boys begint thuis, op 23 september tegen Zuid Eschmarke.

Jubileum
Het 70-jarig jubileum van Grolse Boys zal gevierd worden met een receptie en feestavond op zaterdag 17 maart. De jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de Kerstbingo, de Fifa Playstation-toernooien en het jeugdtoernooi, zullen ook in het teken staan van het jubileum. Extra activiteiten zijn een lichttoernooi in december en een extra 35+ en 45+-toernooi op een avond in mei.

Tijdens de receptie zal ook het speciale jubileumboek gepresenteerd worden. Dit boek zal 70 persoonlijke verhalen bevatten met bijbehoren portretfoto's die gemaakt zijn op of rond 't Wilgenpark. De verhalen zijn warme, verdrietige en grappige herinneringen aan 70 jaar Grolse Boys. Er is nog ruimte voor mooie anekdotes; meld je bij voorzitter Harry Paf (HFJPaf@gmail.com).

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72