Henk Grooten vrijwilliger van het jaar

Henk Grooten vrijwilliger van het jaar

25 juni 2017

Schilderen en schoonmaken; Henk Grooten is sinds hij met de VUT ging met grote regelmaat te vinden op 't Wilgenpark. De club eerde hem, en daarmee alle andere vrijwilligers, met de titel Vrijwilliger van het Jaar. Hij werd samen met zijn vrouw Gerry (die ook mee helpt op het sportpark) gehuldigd tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Zoals altijd stond voorzitter Harry Paf even stil bij de onvoorstelbare hoeveelheid werk dat de vrijwilligers verzetten in een jaar. De maandagochtendploeg, de onderhoudsploeg, het kantinepersoneel, leiders, trainers, scheidsrechters, bestuursleden en alle anderen die zich inzetten voor de vereniging. Het blijft belangrijk om te benadrukken dat zonder die vrijwilligers er geen club is.

Als extra activiteit werd er op een vogel geschoten. Een goede oefening voor de kermis van Grolle in juli. Voor sommigen viel het schieten nog niet mee, maar Sander Wijgerink wist uiteindelijk de vleugel naar beneden te schieten. Schutterskoning van Grolse Boys werd echter Henk Grooten. Inderdaad; de vrijwilliger van het jaar. Hij ging met alle prijzen naar huis.

Het was een zeer geslaagde en gezellige avond. Een echte Boys-avond.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72