Zonnig en geslaagd jeugdtoernooi

28 mei 2017

Afgelopen zaterdag vond bij prachtig weer het Grolse Boys- jeugdtoernooi voor elftallen in lagere klassen plaats. De omstandigheden waren prachtig, maar ook zwaar want de temperatuur liep ’s middags op tot ruim boven de 30 graden. De overal geplaatste emmers met water werden dan ook intensief gebruikt.

De belangstelling voor dit toernooi was groot, want in zowel de klasse JO13 als JO15 (D en C) waren er 10 elftallen uit de directe omgeving en van wat verder weg. Ook werd er tussendoor gestreden om de ‘Koning voetbal’ trofee. Daarbij moesten de deelnemers de bal schieten in de openingen van verschillende wasmachines. Ook waren er prijzen voor de beste speler en de beste keeper van het toernooi. De prijzen waren beschikbaar gesteld door Poelhuis Promo en EP Groot Zevert.

Er werd op sportieve maar fanatieke wijze gevoetbald. ’s Morgens vonden de wedstrijden voor de D-jeugd plaats. De resultaten waren als volgt:

1. SC Meddo D1
2. VV Erix D1
3. SV Halle D1
4. SVBV Barchem D2

‘Koning voetbal” werd gewonnen door Longa’30 D4. Als beste speler werd Guus te Brake van Erix uitgeroepen e de beste keeper werd Ivel Isho van de Grolse Boys

’s Middags stond de wedstrijden voor de C-jeugd op het programma. Ondanks de hitte werd er vrijuit gespeeld. Bij de laatste wedstrijden kon je wel zien dat het warme weer haar tol eiste.

Hier waren de eindstanden;

1. Longa ’30 C4
2. SV Grolse Boys C1
3. VV Haaksbergen C1
4. FC Eibergen C3

De beste speler van deze afdeling kwam van FC Eibergen en de beste keeper was van Longa’30. ‘Koning voetbal’ werd gewonnen door FC Eibergen.

Tegen 18.00 uur werden na een kort dankwoord aan de scheidsrechters en sponsors Poeluis Promo en EP Groot Zevert de verschillende bekers en trofee’s uitgereikt door voorzitter Harry Paf aan de verschillende winnaars. Grolse Boys kan weer terugkijken op een mooi en geslaagd jeugdtoernooi.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72