Vriendjes en vriendinnetjestoernooi Koningsdag 2017

1 mei 2017

Gisteren heeft voor de 7de keer in successie het vriendjes en vriendinnetjestoernooi plaats gevonden. Dit toernooi wordt gezamenlijk door de SV Grol en SV Grolse Boys georganiseerd.
Nadat wij het afgelopen jaar hebben moeten uitwijken naar de zaal, konden wij dit jaar, ondanks de in eerste instantie mindere voorspellingen, het toernooi weer buiten kunnen houden op de velden van Sportpark Den Elshof. De ochtend begon erg fris, maar de zon maakt gelukkig heel veel goed. In de loop van de ochtend was het dan ook heel aangenaam voetballen. Dit jaar hebben 8 teams deelgenomen aan het toernooi waaronder 1 meidenteam. Het toernooi werd gespeeld in twee poules. Daarna zijn er de kruisfinales gespeeld en de finales. Het gehele toernooi is opgezet om lekker en gezellig een potje te voetballen, meedoen is belangrijker dan winnen. Uiteraard wordt er wel gespeeld om te winnen. Na de diverse wedstrijden kan er uiteindelijk maar 1 de winnaar zijn. Dit jaar was het team Gerrit Grasmaaier de sterkste. Zij wisten in de finale te winnen van Fc Miaauw.
De diverse prijzen worden kosteloos aan de organisatie beschikbaar gesteld, dat zijn: Marveld Recreatie, Sportpark Den Elshof, Bakkerij Wissink en Hans Rouwmaat schoenen en sport de organisatie is hier erg dankbaar voor!
Tussen de wedstrijden door konden de spelers (sters) en kinderen die de teams kwamen aanmoedigen, genieten van een beker ranja en was er een popcorn automaat geregeld.

De uitslagen van het toernooi:

1ste Gerrit Grasmaaier
2de Fc Miaauw
3de FC Power Rangers
4de De Noobs
5de De Buitenschans groep 8tjes
6de De Oreo’s
7de FC Spagetti
8ste Chikkies

Talentvolle speler: Lars Bomers ( De Noobs )
Talentvolle : Lynn Scharenborg ( Chikkies )
Aanmoedigingsprijs: Thijs Smits ( De Oreo’s )

De organisatie kan wederom terug kijken op een zeer leuk en geslaagd toernooi! Langs deze weg bedanken wij natuurlijk de deelnemers maar ook de scheidsrechters Jordy, Mika, Teun en Wesley. Uiteindelijk kan er geen wedstrijd worden gevoetbald zonder een goede leiding! Misschien zien wij een aantal deelnemers volgend jaar wel weer terug?

Vriendelijke groeten,

Namens de SV Grol, Anita Helmers, Pim Westervoorde en Rita Arink
Namens de Grolse Boys, Gino Kleverwal en Barry Janssen.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72