Grolse boys boekt een belangrijke overwinning voor plaats 4

10 april 2010

Op een mooie zaterdagmiddag moest GB thuis aantreden tegen Almen. Deze ploeg strijdt samen met Eefde en GB nog voor plaats 4.
GB begon scherp aan de wedstrijd maar dit leverde in het begin nog niet veel kansen op. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd GB beter. Vooral van de vleugels kwam er veel gevaar. Zo kregen Arjan, Maikel en Danny de kans om de 1-0 te maken maar de keeper wist Almen in de wedstrijd te houden.
Na een half uur spelen was het toch raak! Vanuit een scherpe corner, getrapt door Maikel, kopte Bart Smeets beheerst de bal bij de 1e paal binnen.
Dit was terecht gezien de kansen van beide ploegen.
Na de goal van GB, werd de ploeg wat slapper en gaf het Almen de kans om zich terug te knokken in de wedstrijd. Echter leverde dit geen kansen op voor Almen waardoor de ruststand bleef bij 1-0 in het voordeel van GB.

In de 2e helft kwam GB weer goed uit de startblokken. Weer werd er veelvuldig gebruik gemaakt van de snelle vleugelspitsen maar doelpunten leverde dit niet op ondanks de vele grote kansen.
Almen probeerde later wel steeds meer druk te zetten, maar GB had de organisatie goed staan waardoor ze niet verder kwamen dan 20 meter van de goal van GB. 
Een doelpunt van Danny, na een goede voorzet van Maikel, werd niet beoordeelt als doelpunt omdat de scheidsrechter te ver van de goal afstond waardoor ze niet zag dat de bal de lijn ruim gepasseerd was.
Almen probeerde het met afstandschoten maar dit leverde geen gevaar op voor onze doelman(die weer de nul hield).
GB voetbalde de wedstrijd makkelijk uit en kon zo de 1-0 consolideren.
Een goede overwinning maar er hadden zeker 2 a 3 doelpunten meer gemaakt moeten worden.
Daarom zal er deze week maar weer eens afgerond moeten worden op de training.

Volgende week speelt GB uit tegen Harfsen om daarna op bezoek te gaan bij SVDW. 

Opstelling
Doel: Barry Jansen
Achter: Bram Corts, Sacha Milutinovic, Tom Janssen, Holger Braun(Benny de Leeuwe)
Midden: Bart Beerten, Ramon Smit, Bart Smeets
Voor: Danny Ferrol, Arjan Paf, Maikel Nuchter

Pupil van de Week: Luc Tuinte

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72