Grolse Boys - Almen

9 april 2010

Alleen nog finales...

De competitie in klasse 4F nadert zijn ontknoping. En Grolse Boys 1 doet nog mee om de prijzen. De laatste wedstrijden zijn cruciaal en gaan voor vreugde of teleurstelling zorgen. Vandaag het belangrijke treffen met Almen; de strijd om een periode.

Het vlaggenschip van Grolse Boys staat op de vierde plek, wat waarschijnlijk genoeg is voor een nacompetitie-ticket. Almen staat vijfde, op twee punten achterstand. De uitwedstrijd ging met 4-2 verloren, mede door twee penalties waarbij de nodige vraagtekens gezet konden worden. Maar dat is verleden tijd. Grolse Boys heeft wat goed te maken en het team barst van het zelfvertrouwen. Grolse Boys doet weer mee om een prijs en dat vooruitzicht heeft dit seizoen als doping gewerkt op de selectie.

De wedstrijd van 10-04 staat onder leiding F.M. Hoogendijk, een vrouwelijke scheidsrechter. Waarschijnlijk een unicum bij een competitieduel van het eerste elftal van Grolse Boys. Zouhair Chahboune gaat dat niet mee maken als speler. De aanvaller in geschorst. Het team kampt ook met een aantal geblesseerden, dus de opstelling kan afwijken van de afgelopen weken.

Veel plezier!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72