Afsluiting seizoen Grolse Boys

Afsluiting seizoen Grolse Boys

20 juni 2016

In mei zijn al onze jeugdteams, de E en de D kampioen geworden op 100% gras. Dezekampioenschappen zijn groots gevierd. Om het seizoen op een leuke manier af te sluiten en despelers, speelsters en de begeleiding te belonen voor hun inzet van het afgelopen seizoen ismen afgelopen zaterdag met de jeugd naar Avonturenpark Hellendoorn gegaan. De dag werdeen groot avontuur. Om 09.00 uur werd iedereen opgehaald met een bus van Hartemink, diehen ook weer veilig thuis heeft gebracht. In het park zijn de vele attracties veelvuldig bezocht enheeft iedereen volop genoten. Omstreeks 17.15 uur is iedereen moe en voldaan weergearriveerd op ons complex.

Voor aankomende seizoen zijn een D- en een C-elftal ingeschreven bij de K.N.V.B. Misschien vind jij voetballen ook leuk. Ben jij tussen de 11 en de 14 jaar en wil jij met vriendjes en vriendinnetjesin een elftal spelen? Meld je dan aan bij s.v. Grolse Boys. Daar voetballen waarschijnlijk al eenaantal jongens en meisjes die je kent. Zij zouden het leuk vinden als jij ook mee komt spelen.
Beide teams kunnen nog spelers gebruiken. Elke dinsdag- en donderdagavond wordt er getrainden de wedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Er is optimale begeleiding aanwezig. Misschienga jij dan volgend jaar ook mee op avontuur naar.......

’s Avonds was er een gezellige avond voor alle vrijwilligers met hun partners in het clubgebouw.Onder het genot van menig drankje en de nodige hapje werden er vele leuke verhalenopgehaald. Ook werd er afscheid genomen van Martin Jansen als vrijwilliger. Zijn minder goedegezondheid maakt het hem niet meer mogelijk actief te helpen bij zijn vertrouwde voetbalclub.
Ook zaterdagavond moest Martin zelf in verband met ziekte verstek laten gaan. EchtgenoteMartine Jansen mocht de honneurs waarnemen en heeft een prachtige bos bloemen en eencadeau in ontvangst genomen. Voorzitter Harry Paf roemde in zijn toespraak het vele werk vanvrijwilliger Martin. Zo is Martin al ruim 59 lid van de Grolse Boys en al meer dan 55 jaarvrijwilliger. Hij was in die jaren o.a. jeugdtrainer, jeugdleider, scheidsrechter en bestuurslid. Hijorganiseerde verder spelregelwedstrijden, zat meer dan 30 jaar in de organisatie van hetjeugdkamp en was in 1977 medeorganisator van het internationale jeugdtoernooi, dat devoorloper was van het Marvelde toernooi. Bij het 60-jarig jubileum kreeg hij voor al zijn werkvoor Grolse Boys een koninklijke onderscheiding en werd hij Lid in de Orde van Oranje Nassau.Bij het afscheid afgelopen zaterdag werd Martin benoemd tot erelid van s.v. Grolse Boys.

Tijdens een spannende en gezellige pub-quiz werden de vrijwilligers getest op het gebied vanhun geografische, algemene, voetbal en club kennis. Tussendoor werd ook Ruud Groot Zevert nog in het zonnetje gezet, want hij werd gekozen als vrijwilliger van het jaar. Zijn jarenlangeinzet als trainer en leider bij de F en de E en het recente kampioenschap bij de E werd op dezemanier luister bijgezet. Dat ging natuurlijk gepaard met een passend cadeau.
Deze gezellige en belangrijke avond was de afsluiting van een mooi voetbalseizoen.Ondertussen wordt het complex al weer in gereedheid gebracht voor het nieuwevoetbalseizoen. Drie ochtends in de week zijn er groepen vrijwilligers in de weer om schoon temaken en allerlei klussen uit te voeren.

Daarnaast wordt er nog op andere tijdstippen gewerkt om sportcomplex het Wilgenpark netjesgroen te houden. Grolse Boys is erg blij met en trots op al haar vrijwilligers.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72