Jeugtoernooi groot succes!

23 mei 2016

Afgelopen zaterdag organiseerde Grolse Boys voor de vijfde maal haar jeugdtoernooi voor de derde en vierde klasse van de KNVB. ’s Morgens streden acht E-teams om de bekers, terwijl ‘s middags tien D-elftallen aan de beurt waren. Alles vond plaats bij prima voetbalweer en een goede organisatie.

Tijdens hun voetbalpauze konden alle teams ook nog strijden bij het Koning Voetbalspel om een aparte beker. Hierbij moesten alle spelers van een team proberen de bal te schieten in gaten en
voorwerpen met verschillende moeilijkheidsgraad , die verschillende punten opleverde. Ook waren er prijzen voor beste speler en keeper van het toernooi. De jury daarvoor waren de scheidsrechters.

Zo werd bij de E-zeventallen Grol E5 de winnaar van het Koning Voetbalspel. Beste speler van het toernooi werd hier Koen ter Huurne van HSC’21 en beste keeper Luuk Ebbers van AZSV E10.

Bij de E-teams was de eindstand:

1. HSC’21 E3

2. S.V. Grol E5

3. FC Eibergen E5

4. s.v. Grolse Boys E1

Bij de D-elftallen waren er tien deelnemers, waarbij het eigen D-team enigszins favoriet was, omdat dit elftal net de vorige week kampioen geworden was in de derde klasse.
Er werd gespeeld in twee poules van vijf. Elk elftal speelde dus al minstens 4 wedstrijdjes in de voorrondes. Poulewinnaars waren Meddo D1 en Grolse Boys D1. Daarna volgde er de kruisfinales en

de uiteindelijke eindstand was:

1. s.v. Grolse Boys D1

2. Meddo D1

3. S.V. Grol D4

4. Ruurlo D3

Hier werd het Koning Voet balspel gewonnen door Meddo D1, terwijl Marco Wielinga van Ruurlo D3 beste keeper van het toernooi werd. De prijs voor beste speler ging naar de aanvoerder van Grolse Boys Imade El Jaroudi.

Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren EP-Groot Zevert en Poelhuissportkleding.

Aanstaande woensdag speelt het E-team haar laatste competitiewedstrijd in Vorden en kan daar nog kampioen worden van de voorjaarscompetitie.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72