Vriendjes en vriendinnetjes toernooi weer een succes!

Vriendjes en vriendinnetjes toernooi weer een succes!

1 mei 2016

Afgelopen woensdag, Koningsdag, is het vriendjes en vriendinnetjes toernooi gehouden. De organisatie voor dit toernooi is een samenwerking tussen voetbalvereniging sv Grol en sv Grolse Boys. Het toernooi wordt al jaren succesvol door beide verenigingen georganiseerd. Zo ook dit jaar.

Voor het eerst in jaren heeft de organisatie het programma moeten aanpassen in verband met de slechte weersvoorspellingen. De dagen voor Koningsdag zijn erg nat en koud geweest. Gelukkig is dit door een aantal telefoontjes en de inzit van de organisatie snel geregeld, mede doordat de sporthal van Den Elshof beschikbaar is.

Met een aangepast wedstrijdschema en een aanpassing in de tijdsduur van de wedstrijden kan er om half 9 worden afgetrapt voor de eerste wedstrijd in de sporthal. Alle deelnemers zijn op tijd binnen en kunnen net worden verdeeld over de beschikbare kleedkamers. In totaal nemen 9 teams deel aan het toernooi.

Het toernooi wordt gespeeld met 2 poules. Om de eindstand op het bord te krijgen spelen beide nummers 1 van de poules voor de eerste en tweede plaats. Beide nummers 2 voor plaats 3 en 4 enzovoort. Met een goed gevulde tribune worden de verschillende wedstrijden gespeeld.

De entourage is mooi en de verschillende wedstrijden geven maar weer eens aan hoe mooi en leuk het voetbalspelletje kan zijn. De wedstrijden zijn van verschillende niveaus maar uitzonderlijke uitslagen zijn er niet te noteren. Het gaat in een aantal gevallen zelfs erg gelijk op waardoor de eindstanden in de poule tot aan de laatste wedstrijden spannend blijven.

De finale gaat tussen de Wokkels en Gerrit Grasmaaier, een spannende wedstrijd die in het begin lang gelijk op gaat. Uiteindelijk krijgen beide teams een paar prachtige mogelijkheden. De Wokkels weten uiteindelijk de wedstrijd terecht met 2-0 te winnen, daarbij dient wel vermeld te worden dat het team Gerrit Grasmaaier een aantal keren pech hebben in de afronding. Paal en lat staat het team in de weg als ook de doelman van de Wokkels een aantal malen goed handelend heeft opgetreden.

Na de finale wedstrijd wordt er direct over gegaan op de prijsuitreiking. De organisatie dankt de sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen, te weten Marveld Recreatie, sportpark Den Elshof, Smulbar, Wissink IJssalon en Kolkman Brandstoffen. Hieronder vind u de volledige einduitslag.

Ook dit jaar zijn er een aantal spelers extra in het zonnetje gezet voor hun positieve en sportieve inbreng! De prijzen voor beste speler, speelster en doelman zijn beschikbaar gesteld door Hans Rouwmaat Schoenen en Sport.

Uitslag

1 Wokkels

2 Gerrit Grasmaaier

3 FC Bananas

4 De Willy’s

5 Team Naamloos

6 Mijn Favoriete team

7 Appelschillers

8 MeZwo

9 De Grollie Girls

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72