Grolse Boys 1 wint van SVDW

29 maart 2016

Grolse Boys 1 maakt het zichzelf onnodig moeilijk in de thuiswedstrijd tegen de nummer laatst SVDW 1. Na een terechte penalty komt Boys in 25ste minuut op 1-0. Hiervoor zijn alle een aantal mooie kansen om zeep geholpen.
SVDW probeert met lange ballen op de counter te spelen.

In de 32ste minuut weet SVDW uit een corner de 1-1 binnen te koppen. Nog geen 10 minuten later komt SVDW zelfs op 1-2 voorsprong door onvoldoende ingrijpen in de verdediging. Dit is tevens de ruststand.

Direct na rust weet Grolse Boys met de wind in de rug SVDW terug te dringen op eigen helft. In de 56ste minuut maakt Grolse Boys de 2-2. Hierna heeft Grolse Boys het veldoverwicht maar grossiert in het missen van de grootste en mooiste kansen.

Na een paar stevige overtredingen komt SVDW zelfs met 9 man te staan. Boys blijft kansen missen. Gelukkig valt in de 80ste minuut voor de Boys de 3-2.

In de 84ste maakt de Boys ook de 4-2, deze wordt echter onterecht afgekeurd voor buitenspel. Grolse Boys wint een beladen en rommelig duel uiteindelijk terecht met 3-2.