Degelijke overwinning voor de Grolse Boys

21 maart 2010

Na een teleurstellende resultaat van vorige week tegen Haaksbergen, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen PW 1885 op het programma. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Beide teams kregen niet echt kansen. Na een 25 minuten spelen kreeg de Grolse Boys een vrije trap aan de linker kant van het veld. De niet helemaal fitte Dalibor zette deze vrije trap op en dat deed hij prachtig. De bal belande via de onderkant van de lat in het doel. Daarna ging Grolse Boys wat vrije voetballen en werden ze ook een aantal keer zeer gevaarlijke. Net voor rust kwamen de snelle spitsen er goed uit en de bal belande door een voorzet van Danny bij Maikel  en hij maakte het goed af. PW had daarintegen nog geen enkele kans gecreeerd.
In de tweede helft speelde Grolse Boys goed verder. Ze lieten zich een beetje inzakken en kwam door snelle counters af en toe zeer gevaarlijk voor het doel van PW. PW probeerde wel wat meer druk te zetten naar voren, maar ze kwamen niet verder dan de 16 meter. Een kwartier voor tijd kopte Zouhair de 3-0 binnen en was de wedstrijd gespeeld. Grolse Boys speelde de wedstrijd goed uit en de overwinning was binnen. Het was een degelijke overwinning. Volgende week moeten de mannen naar Glanerbrug, de koploper in de competitie. Er zijn nog 6 wedstrijden te spelen en de prijzen worden binnenkort verdeeld. Dus elke wedstrijd is nu een finale!