Grolse Boys 1 verliest van SP Eefde

13 september 2015

Grolse Boys heeft afgelopen zaterdag de tweede wedstrijd na een slechte eerste helft verloren. Grolse Boys begon heel slap aan de wedstrijd. Alle duels werden verloren, verkeerde keuzes werden gemaakt en hierdoor werden ze overlopen. Eefde begon juist heel sterk en binnen een half uur stond het 3-0. VOor rust viel ook nog de 4-0 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Na rust probeerde de Grolse Boys nog met wilskracht wat terucht te doen en lukte ook. De 4-1 viel en hierna kregen ze nog een paar kleine kansjes. Eefde vond het allemaal wel goed en speelde de wedstrijd goed uit. Ze kregen nog wel een paar kansen en een penalty, maar deze werd door Barry goed tegen gehouden. Een wijze les van vandaag is dat je vanaf begint scherp moet beginnen en iedereen hard moet werken. Dit was er totaal niet vandaag. Verder hebben we niet alleen drie punten verloren, maar vielen ook drie spelers geblesseerd uit. Een dure middag dus.
Volgende week moeten de mannen thuis tegen Almen.