Grolse Boys 1 start de competitie goed!

7 september 2015

Afgelopen zaterdag begon competitie thuis tegen nieuwkomer IJsselstreek uit Deventer. Grolse Boys startte heel goed en kreeg al snel een paar goeie mogelijkheden. Zouhair Chaboune was in de eerste 20 minuten niet te stoppen en liep 4 keer alleen op de keeper af. Twee keer werd hij gepakt in de 16 meter gebied en beide penalties werden gescoord. Eenmaal door Zouhair zelf en eenmaal door Ronald. Bij de tweede penalty moest de verdediger eigenlijk ook rood krijgen, omdat hij doorgebroken was, maar de scheidsrechter oordeelde anders. En eigenlijk had de boys ook nog een 3de penalty moeten hebben, maar de scheidsrechter zag het deze keer ook anders. IJsselstreek creeerde daar tegenover niet veel, maar kreeg toch een paar mogelijkheden. Bij de rust stond het 2-0. Na rust was het een totaal ander beeld. IJsselstreek begon veel beter te voetballen en de Grolse Boys werd teruggedrukt. Vlak na rust werd het ook 2-1 en was de spanning helemaal terug in de wedstrijd. IJsselstreek kreeg daarna een aantal grote mogelijkheden, maar gelukkig viel de 2-2 niet. In de allerlaatste minuut scoorde Jeffrey de bevrijdende 3-1 uit een corner. Een zwaarbevochte overwinning en dus een goede start van de competitie. Volgende moeten de mannen uit naar Eefde.