Vincent Warnar vrijwilliger van het jaar

5 juli 2015

Een keer per jaar zet Grolse Boys haar vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje. Tijdens de heetste zomeravond van dit jaar zat de kantine op 't Wilgenpark vol; ruim 50 mensen namen de warmte voor lief.

Na de koffie en het gebak werden alle vrijwilligers door voorzitter Harry Paf welkom geheten en uitgebreid bedankt. Grolse Boys kent vele verschillende vrijwilligers.

Zo is er de maandagmorgenploeg, die met name de schoonmaak en het onderhoud van het clubgebouw voor haar rekening neemt, de dinsdag- en vrijdagmorgenploeg, dat zich met allerlei karweitjes en onderhoudswerkzaamheden, en zijn er dagelijks mensen bezig met het groenonderhoud.

Dan heb je nog het kantinepersoneel, dat op zaterdag en door de week zorgt dat iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje. Voor het sportieve deel hebben we de leiders, trainers en scheidsrechters.

Niet te vergeten de mensen van de PR, die zorgen dat er stukjes in de nieuwsbladen komen of die de website verzorgen. Ook de organisatoren van Boys in Rosso en de medewerkers aan de Zwarte Cross horen er bij. Tenslotte hebben we dan nog de bestuursleden die hun bijdrage leveren.

Een van de activiteiten op tijdens deze avond is altijd de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar. Via deze persoon wil Grolse Boys alle vrijwilligers bedanken. Dit jaar werd Vincent Warnar vrijwilliger van het jaar.

Vincent was leider en trainer van het E-zevental, keeperstrainer bij de jeugd en scheidsrechter bij zowel Grolse Boys als de Grol. Ook leverde hij een grote bijdrage aan de buitenspeeldag in Groenlo en gaat hij normaal gesproken altijd mee op jeugdkamp. Op Vincent kan eigenlijk altijd een beroep worden gedaan.

Na deze bekendmaking en de overhandiging van een mooi cadeau werd gekeken wie het best kon gokken in het Grolse Boys-casino. Dat was Luc Berentsen. Hopelijk gaat hij niet te veel gokken in de wedstrijden van het eerste, want dan worden de wedstrijden wel heel erg spannend.

Daarna lieten de vrijwilligers zich de hapjes en drankjes goed smaken en werd het alles bij elkaar een zeer gezellige avond.

« Terug
© 2020 | CMS & webdesign by Dot72