Grolse Boys doet zichzelf tekort

20 april 2015

Raymond van der Heiden, oud-trainer van Grolse Boys, staat inmiddels aan het roer bij Harfsen en heeft de ploeg naar een knappe derde plaats geleid. Het weerzien met maakte zorgde er natuurlijk voor dat Grolse Boys extra gebrand was om een goed resultaat neer te zetten.

De eerste helft ging gelijk op en er waren kansen voor beide partijen. Uit een goede voorzet kon de rechtsbuiten van Harfsen binnenkoppen, maar de bal daalde op het laatste moment, waardoor deze via zijn schouder naast de goal viel. Grolse Boys wist hierna een aantal kansen te creëren. Zo kwam Ronald Wagendorp vrij voor de keeper te staan en schoot Luc Berentsen met een volley de bal links langs de goal, maar volgde geen bekroning.

In de tweede helft kwam Grolse Boys wat beter uit de startblokken. Via een mooie combinatie op de linkerflank kon Jeffrey Firing de bal op goal schieten. De keeper wist de bal in eerste instantie nog te redden, maar dankzij het effect van de bal draaide deze toch in het doel. Het spel golfde daarna op en neer, maar het was Grolse Boys dat een tweede goal kon aantekenen.

Ronald speelde zichzelf vrij en plaatste de bal langs de keeper op de paal. Jorn Groot Zevert reageerde hier attent op en kon de bal van enkele meters binnen koppen. Kort na die goal werd Maikel de Paauw ingebracht. Hoewel zijn eerste aanname nog ongelukkig was, wist hij kort na het betreden van het veld de bal op de lat te schieten. Ook Maikel Nuchter en Khalid Chahboune kregen een grote kans op de 3-0 na een goede actie van laatstgenoemde. De keeper werd omspeeld, maar de aanvallers liepen elkaar in de weg en konden de bal niet binnenschieten.

Harfsen, dat er op het eerste gezicht niet meer in geloofde, kwam toch terug na een goede corner die door de verdedigers van Grolse Boys werd gemist. Doelman Barry Janssen zag de bal tussen zijn benen door in het goal vallen. Er leek niets aan de hand te zijn en Grolse Boys voetbalde gewoon lekker door. Maar toch moest de ploeg nog een tegendoelpunt incasseren. Grolse Boys stond even niet goed op te letten en na een snelle ingooi aan de linkerkant werd de bal voorgegeven en binnen gekopt door de spits van Harfsen.

Grolse Boys kon niet heel ontevreden zijn met een punt bij Harfsen, maar het gevoel dat er meer in had gezeten overheerste.

Keeper: Barry Janssen
Verdediging: Daan Schuurmans, Robin Klein Gunnewiek, Johannes Pfeiffer, Martijn van de Wiel
Middenveld: Jeffrey Firing (Matthijs Paf), Maikel Nuchter, Ronald Wagendorp (Youri Groot Kormelink), Jorn Groot Zevert (Maikel de Pauw), Luc Berentsen
Aanval: Khalid Chaboune

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72