De drie punten voor de gelukkigste

15 maart 2015

Afgelopen zaterdag stond de derby tussen Haarlo en Grolse Boys op het programma. Haarlo speelde vooral in het begin vol op de aanval. In de 5e minuut kregen ze, na een overtreding (geel) van Youri Groot Kormelink, op de rand van het strafschopgebied een vrije trap, die net naast ging. Ook de volgende aanval van Haarlo leverde weer gevaar op.

Aan de andere kant gaf Robin Klein Gunnewiek een mooie pass op Ronald Wagendorp, wiens schot echter net naast ging. Daarna kreeg Grolse Boys via Jeffrey Firing en Jorn Groot Zevert een tweetal mooie kansen. Alles bij elkaar kon je stellen dat Haarlo de eerste helft het best begon, maar dat Grolse Boys daarna het betere van het spel had.

In de tweede helft was dat weer het geval. De eerste 10 minuten kreeg Haarlo twee grote mogelijkheden op een doelpunt, die echter beide niet benut werden. Daarna kwam Nick Berentsen een keer mooi door in het strafschop van Haarlo, maar zijn schot ging voorlangs. De grootste kansen kreeg echter Ronald.

Allereerst gaf Luc Berentsen een mooie pass, waaruit hij vrij voor de keeper kwam te staan, maar waarbij de keeper nog net nog redden. Direct daarna kon Ronald het afmaken, maar gaf hij een pass op Luc, die de bal onvoldoende onder controle kreeg. In de 70e minuut kreeg Haarlo na een handsbal van Grolse Boys een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, maar die kon nog niet benut worden.

Een handsbal van Haarlo binnen het strafschop werd echter door de verder goed fluitende scheidsrechter niet gezien. In de 80e minuut wist Haarlo toch nog uit een vrije trap, van ongeveer 25 meter, te scoren. Daarna ging Grolse Boys nog wel op jacht naar de gelijkmaker, maar dat lukte deze keer niet.

Opstelling Grolse Boys:

Doel: Barry Janssen
Achter: Daan Schuurmans, Nick Berentsen, Johannes Pfeifer en Youri Groot Kormelink (Martijn van de Wiel)
Midden: Maikel Nuchter, Ronald Wagendorp, Luc Berentsen
Voor: Jeffrey Firing (Bennie de Leeuwe), Robin Klein Gunnewiek (Khalid Chahboune), Jorn Groot Zevert

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72