Grolse Boys FIFA15 toernooi schot in de roos!!

Grolse Boys FIFA15 toernooi schot in de roos!!

20 februari 2015

Grolse Boys FIFA15 toernooi schot in de roos!!

Afgelopen zaterdag, 31 januari, is het eerste FIFA15 toernooi gehouden. Een prachtig initiatief dat goed gehoor heeft gekregen onder de leden. Een erg leuke en spannende avond die uiteindelijk is gewonnen door Jorn Groot Zevert.

Op dit moment het meest gespeelde spel op de playstation is FIFA, een voetbalspel. Ook erg populair onder onze leden. Reden om eens met een aantal personen de hoofden bij elkaar te steken en te kijken of hiervoor een toernooi is te organiseren. Na een eenvoudig bericht in de app blijkt er direct al veel animo te zijn. Een initiatief dat is opgepakt door de Martijn van de Wiel, Jorn Groot Zevert, Gino Kleverwal en Barry Janssen. Mede dank aan een aantal spelers binnen onze vereniging die hun playstation voor deze gelegenheid hebben willen uitlenen en niet te vergeten onze TV sponsor EP Groot Zevert! Zonder TV’s en spelcomputers is een toernooi als dit niet te organiseren.

Het FIFA toernooi is om 17:00uur begonnen in de voor deze gelegenheid mooi aangeklede kantine van de Grolse Boys. Alle deelnemers zijn binnen en natuurlijk toeschouwers om te kijken hoe dit allemaal gespeeld wordt. In totaal hebben 32 deelnemers meegedaan met het toernooi. Wij zijn begonnen met 8 poules van 4. Van elke poule stroomde er twee deelnemers door. Via diverse finales komt men dan uiteindelijk bij de echte finale. Deze finale is gespeeld door Delano Repija en Jorn Groot Zevert. In een spannende pot blijkt na de reguliere speeltijd de bekende brilstand op het bord te staan waarna de verlenging volgde. Ook in deze verlenging is er door beide finalisten niet gescoord. Via een penalty serie moet de winnaar bekend worden. Na een triller van een penalty serie is het Jorn Groot Zevert die weet te winnen. Voor de eerste vier deelnemers waren er leuke prijzen te winnen. Jorn Groot Zevert is met een trainingspak van Barcelona en een prachtige FIFA15 trofee de grote winnaar. De 2de plaats voor Delano Repija, 3de Nick Berentsen en 4de Mergim Bricori.

De organisatie kijkt met trots terug op dit toernooi en zullen zeker hieraan een vervolg gaan geven!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72