Kampioenschap D1

22 december 2014

Grolse Boys D1 7-tal kampioen!!

Grolse Boys D1 heeft vorige week, na een zware eerste helft, met 1-4 weten te winnen van medekoploper Vios. Echter moest de Grolse Boys nog een wedstrijd inhalen om helemaal zeker van het kampioenschap te zijn. Afgelopen zaterdag hebben de jongens van Grolse Boys met een klinkende 3-8 zege op Westendorp/KSH D2 het kampioenschap binnen gehaald.

Na de zwaar bevochten overwinning van vorige week moet Grolse Boys het vandaag opnemen tegen Westendorp/KSH D2. Het is gelukkig droog, maar er staat een stevige koude wind over het veld van Westendorp.
Grolse Boys begint goed en weet de tegenstander direct terug te dringen op eigen helft. Westendorp komt er een aantal keren gevaarlijk uit met een counter. Grolse Boys heeft de beste kansen op de score te openen maar stuiten op de goed keepende doelman van Westendorp. Na 15 minuten weet Grolse Boys het net te vinden, na een goede aanval weet Farhaan de 0-1 tegen de touwen te schieten. Westendorp laat het er niet bij zitten en zoekt de aanval. Door goed keeperswerk van Thomas blijft de nul op het scorebord. In de 28 minuut weet Imade met een goed afstandsschot de 0-2 te scoren. Op slag van rust komt Grolse Boys in eerste instantie nog goed weg. Een doelpunt van Westendorp wordt afgekeurd na een overtreding. Echter in de blessure tijd weet Westendorp toch de aansluitingstreffer te maken, 1-2.

Na de rust lijkt Grolse Boys nog niet wakker. Westendorp weet direct na de aftrap zelfs op gelijke hoogte te komen, 2-2. Door fanatiek coachen van de leiders Jorn en Amir worden de jongens wakker geschud. De ene aanval is nog mooier als de ander alsook de doelpunten. Met 10 minuten weet Grolse Boys door doelpunten van Imade, Almir en Farhaan uit te lopen naar 2-7 en is de wedstrijd gespeeld. De spits van Westendorp weet met een prachtig afstandsschot de stand op 3-7 te brengen. In de laatste minuut maakt Imade er 3-8 van en is het kampioenschap voor de jongens een feit!!

De jongens krijgen een prachtige medaille uitgereikt als ook een clubschaal! Na het leeg spuiten van de champagne op de leiders gaan de jongens naar de kantine waar het verdiende patatje en drinken voor hun klaar staat. Spelers en begeleiders van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap.