Klinkende overwinning Grolse Boys 2

14 september 2014

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Ook voor het tweede elftal van de Grolse Boys begon de competitie. Ook in dit elftal hebben zich dit jaar veel wijzigingen voorgedaan en heeft de verjonging duidelijk toegeslagen. Met 14 fitte spelers konden de Boys afreizen naar Eibergen waar ze een week daarvoor een wisselend toernooi hadden afgewerkt.

De wedstrijd begon erg goed van de kant van de Grolse Boys. De tegenstander werd vanaf de eerste minuut vast gezet op eigen helft en deze kon dan ook niet anders dan de bal telkens weer bij een speler met een rood shirt in de voeten te schuiven. De 0-1 was dan ook geen enkele verrassing en werd na een mooie combinatie tegen de touwen getikt. Voor rust werden ook nog de 0-2 en de 0-3 op het scorebord gezet en werd ook nog eens 2 keer de lat geraakt waardoor de Boys met een heerlijk gevoel de thee konden opzoeken. Eibergen was overigens in 45 minuten welgeteld 4x over de middenlijn geweest!

De tweede helft begon rommelig aan beide kanten. De 0-4 werd snel op het scorebord gezet waardoor de wedstrijd helemaal gespeeld was. Door onoplettendheid bij de Boys konden de mannen van Eibergen wel vaker in de buurt van de goed keepende Vincent Warnar komen. Uiteindelijk kon Eibergen, na een penalty, de 1-4 binnen schieten. Hierna pakte de mannen van Sebastiaan de wedstrijd weer op en kon relatief makkelijk de 1-5 en 1-6 maken. Hierbij moet gemeld worden dat het doelpunt van Jeffrey Fiering van uitzonderlijke klasse was. Met zijn chocolade been krulde Jeffrey van een meter of 20 de bal prachtig langs de keeper van Eibergen. Dat uiteindelijk de 2-6 nog op het scorebord kwam is jammer aangezien dit niet nodig was. Ook de laatste minuten zullen in de volgende wedstrijden geconcentreerder moeten worden afgewerkt. Al met al een fantastisch begin van wat een heel mooi seizoen zou kunnen worden...