Jeugdtoernooi weer zeer geslaagd

Jeugdtoernooi weer zeer geslaagd

19 mei 2014

Afgelopen zaterdag heeft er onder prachtige weersomstandigheden het jeugdtoernooi plaatsgevonden op ‘t Wilgenpark. Grolse Boys organiseert al sinds enkele jaren een toernooi voor de C en de B. Ook dit jaar kan de organisatie terugkijken op een geslaagde editie.

Vroeg in de ochtend zijn de laatste voorbereidingen voor het toernooi getroffen. Alle teams zijn mooi op tijd aanwezig zodat er precies om half 9 kan worden afgetrapt bij de C-tjes. Het toernooi voor de B start om één uur in de middag. De teams zijn aan elkaar gewaagd en onder een strak blauwe hemel en een heerlijk zonnetje zien de toeschouwers mooie, leuke en spannende wedstrijden. Als er aan het eind van het toernooi gestreden wordt om de prijzen stijgt de spanning bij de teams.

Tussen de wedstrijden door kunnen alle teams ook nog eens een poging doen de Koning Voetbal Bokaal te winnen. Gebaseerd op het bekende voetbalprogramma heeft Grolse Boys, mede dankzij sponsoring van EP Groot Zevert, wasmachines op en naast elkaar gezet. Hierbij is het de bedoeling dat elk team probeert zoveel mogelijk ballen in de wasmachine te schieten. Op tv lijkt dit goed te doen, de praktijk heeft ons geleerd dat dit toch echt wel moeilijk is. Een compliment geven wij dan ook aan een speler van AD’69 B1 die de bal vanachter het standbeen in de kleinste wastrommel wist te schieten.

Bij de C-jeugd was het spannend tot het laatst. De finale wordt tussen Grolse Boys en Vosseveld gespeeld. Uiteindelijk blijft het in de reguliere speeltijd 0-0. Een penaltyserie is nodig om de winnaar bekend te maken. Ook hierbij zijn de teams zeer aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk blijkt Vosseveld het koelbloedigst en wordt het winnaar.
.
Bij de B-jeugd ging de strijd om de eerste plaats tussen Grolse Boys en Bon Boys. Bon Boys moest zwaar aan de bak. Zij wisten in de kruisfinale na penalty’s van Erix te winnen. In de finale weet Bon Boys een verdedigende fout van Grolse Boys af te straffen en winnen hiermee het B-toernooi met 1-0. De winnaars zijn naar huis gegaan met prachtige bekers! Deze bekers zijn gesponsord door de Hartemink Groep en Poelhuis Sportkleding.

Langs deze weg wil de organisatie alle deelnemers, vrijwilligers en scheidsrechters bedanken voor hun deelname aan dit toernooi. Een toernooi kan niet zonder muziek en geluid, dit is mogelijk gemaakt door Show Voice. Een bijzonder dank gaat uit naar onze sponsoren, zonder hun zijn activiteiten als dit niet te organiseren.

Foto's klik hier

Uitslagen C:

Koning Voetbal Bokaal – Grol C4
Beste speler – Charaf El Jaroudi
Beste keeper - Doelman van Meddo C1

1ste plaats: Vosseveld C1
2de plaats: Grolse Boys C1
3de plaats: Grol C4
4de plaats: Grol C5
5de plaats: Meddo C1
6de plaats: Neede C3
7de plaats: Bon Boys C5
8ste plaats: AZSV C7

Uitslagen B:

Koning Voetbal Bokaal – Bon Boys B2
Beste speler – Kevin Nüchter
Beste keeper - Doelman van Erix B1

1ste plaats: Bon Boys B2
2de plaats: Grolse Boys B1
3de plaats: Vosseveld B1
4de plaats Erix B1
5de plaats: AD ’69 B1
6de plaats: Bon Boys B4

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72