C-B Jeugdtoernooi 17 mei

C-B Jeugdtoernooi 17 mei

12 mei 2014

Aanstaande zaterdag (17 mei) wordt op 't WIlgenpark het C en B Jeugdtoernooi georganiseerd.
Het toernooi is ook dit jaar verdeeld over de gehele zaterdag. Zo beginnen wij op de zaterdagmorgen met de C-junioren en in de middag de B-junioren. Door de zeer positieve reacties hebben wij voor het C toernooi 8 deelnemende teams en bij het B toernooi 6 deelnemende teams.

Het C-toernooi begint om 08:30u en de prijsuitreiking is rond 12:00 uur. Het B-toernooi begint om 13:00u en de prijsuitreiking is rond 16:15u.

Wij wensen alle deelnemende ploegen aan het jeugdtoernooi van de s.v. Grolse Boys een succesvol en bovenal sportief toernooi toe en alle belangstellenden erg veel (jeugd)voetbalplezier op ons sportpark ’t Wilgenpark!! Voor de organisatie is het te hopen dat de weergoden hierbij hun steentje willen bijdragen.

Langs deze weg wil de toernooicommissie en het jeugdbestuur de sponsoren van dit toernooi, Hartemink en Arne Poelhuis bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen. En sponsor EP Groot Zevert voor het beschikbaar stellen van de wasmachines voor het ‘Koning Voetbal’ spel.

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72