Zeer geslaagd Vriendjes en Vriendinnetjestoernooi

Zeer geslaagd Vriendjes en Vriendinnetjestoernooi

28 april 2014

Koningsdag, zaterdag 26 april heeft er onder prachtige weersomstandigheden wederom een zeer geslaagd Vriendjes en Vriendinnetjestoernooi plaatsgevonden op sportpark Den Elshof. Ook dit jaar is het toernooi gezamenlijk georganiseerd door sv Grol en sv Grolse Boys.

Dit jaar hebben er zich maar liefst 16 teams aangemeld om aan dit toernooi deel te nemen! Bijzonder om te vermelden is het grote aantal meidenteams die hebben deelgenomen. Dit tot grote vreugde van de organisatie. Hierdoor zijn er twee afzonderlijke poules gemaakt zodat er uiteindelijk een winnaar bij de jongens en bij de meisjes was te noteren.

Ondanks de voorspellingen voor buien, heeft het toernooi zich onder een prachtig strakke blauwe hemel afgespeeld.
Om exact 9.00 uur is er afgetrapt voor de eerste wedstrijden. Daarbij hebben wij veel ouders, broertjes en zusjes en andere belangstellenden mogen begroeten. Zij hebben kunnen zien hoe de jongens en meisjes leuke wedstrijden hebben gespeeld.

Daarnaast hebben de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken op het springkussen dat beschikbaar was gesteld door Kolkman Brandstoffen. Ook heeft iedereen kunnen genieten van een beker ranja en vers gemaakte popcorn.

Uiteraard gaat het om de gezelligheid en de sportiviteit maar natuurlijk werd er ook gestreden. De verschillende wedstrijd waren zowel bij de meisje en de jongens mooi aan elkaar gewaagd. Prachtige passes, doelpunten en acties hebben wij op de velden voorbij zien komen. Eerst moest er gestreden worden in de diverse poules, waarna het tijd werd voor de echte finales.

Na een spannende strijd zijn uiteindelijk bij de meiden de “Fire Girls” eerste geworden.De “FC Topsport” wisten bij de jongens te winnen.

De organisatie kijkt terug om een geslaagde dag en dankt hiervoor de vrijwilligers, leiders, scheidsrechters, deelnemende teams en de vele toeschouwers om dit tot een geslaagd geheel te maken!

Einduitslag Vriendjes en Vriendinnetjes toernooi 2014:

Aanmoedigingsprijzen:
De Grolse Girls en Jong Fc Zwolle

Beste speelster bij de meiden is geworden Yanique van de Voetballadies

Beste speler bij de jongens is geworden Nick van de Golden Boys

Einduitslag van de teams:
Meiden:
1. Fire Girls
2. The Killers ( mix-team )
3. Sakkagaruzu

Jongens:
1. Fc Topsport
2. Paintballers
3. Fc Knudde

Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Marveld Recreatie, Sportpark Den Elshof, Wissink en Hans Rouwmaat schoenen en sport.

Foto's klik hier

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72