Geen eindsignaal bij GB 1 - SVDW 1

9 november 2009

In de eerste helft ging waren beide teams aan elkaar gewaagd. SVDW scoorde door een afstandschot en een makkelijk gegeven penalty. Zo was de ruststand 0-2. Na rust probeerde Grolse Boys meer druk naar voren te zetten, maar SVDW proviteerde hiervan en maakte de 0-3 en 0-4.

De wedstrijd leek gespeeld, want er was nog slechts een kwartier te spelen. Maar Grolse Boys scoorde binnen 2 minuten twee keer, door Sasha en Mathijs. Grolse Boys ging er weer in geloven. Vijf minuten later scoorde Arjan de 3-4 en er volgden nog spannende minuten.

Grolse Boys kreeg vijf minuten voor tijd een vrije trap op de rand van de zestien meter. SVDW was het hier niet mee eens en liet dit blijken middels grof taalgebruik. De scheidsrechter gaf een terechte rode kaart aan een speler van SVDW. De scheidsrechter was het taalgebruik helemaal zat en staakte de wedstrijd. Hij kwam ook niet meer terug, waardoor de wedstrijd dus vroegtijdig is geeindigd. Het is nu aan de KNVB om te beslissen wat er gaat gebeuren. Het was jammer voor Grolse Boys, want de gelijkmaker zat er aan te komen.