Grolse Boys verliest in de slotminuut

18 november 2013

Uit tegen Juliana'32 in Hengelo bleek achteraf een lang middagje te worden. Vooraf bleek dat de tas en de spelerspasjes vergeten waren. De tas was er wel op tijd, maar de pasjes niet en daardoor begon de wedstrijd een half uur later. Grolse Boys heeft de hele wedstrijd goed georganiseerd gevoetbald en daardoor had Juliana veel moeite om de ruimte te vinden. In de eerste helft hadden beide teams niet echt grote kansen. Juliana was er wel een keer dichtbij, na een prachtige omhaal van de spits. Als neutrale toeschouwer had dit een beter lot verdiend, maar gelukkig voor de boys stond tikte Richard de bal uit het doel.
Na rust bleef het spelbeeld het zelfde. Juliana maakte het spel, maar door te late baltempo creerde ze weinig kansen. 25 minuten voor tijd knalde Vincent te Brake en een speler vanJuliana met de koppen te elkaar. Eerst voetbalde Vincent gewoon door, maar niet veel later werd hij misselijk kreeg hij hoofdpijn. Direct werd hij op de grond gelegd en de ambulance gebeld. Vincent werdmeegenomen en in het ziekenhuis is hij gecontroleerd. Later op de avond kregen we goed nieuws, dat het allemaal mee viel en dat hij weer naar huis mocht.
De wedstrijd heeft een half uur stil gelegen en in overleg zijn we weer gaan voetballen. Grolse Boys probeerde het zelfde te blijven doen, maar ze kwamen steeds meer onder druk te staan. De laatste 10 minuten kreeg Juliana een paar opgelegde mogelijkheden, maar de paal of Richard stonden steeds in de weg. Uit een counter kreeg Danny nog een grote kans, maar helaas ging de bal er niet in. Grolse Boys dacht een punt mee te nemen naarGroenlo, maar helaas scoorde Juliana in de slotminuut uit een counter de 1-0. Dus ging de mannen toch weer met 0 punten naar Groenlo.

Volgende week is er een vrij weekend, dus even relaxen en dan weer flink aan de bak tegen Hellendoorn!