Grolse Boys verliest weer

11 november 2013

Grolse Boys heeft de thuiswedstrijd tegen de jonge ploeg Quick'20 uit Oldenzaal met 1-6 verloren. De eerste helft ging gelijk op, maar Quick'20 kwam na een misverstand in de verdediging op 0-1 en niet veel later scoorde ze zelfs de 0-2. Daarna vond de scheidsrechter het nodig om de wedstrijd te beslissen door Bart Smeets een directe rode kaart te geven en in het tumult kreeg Ramon Smit twee keer geel en hij kon dus ook vertrekken. De scheidsrechter laste even een rustpauze in en daarna werd de wedstrijd dusuitgespeeld met 9 tegen 11. De wedstrijd was gelopen en Quick'20 scoorde nog vier keer en Danny Ferrol maakte in de laatste minuut de eretreffer.
Het is zo jammer dat het de tweede keer is dat GrolseBoys wordt benadeeld door de scheidsrechter en daardoor met grote cijfers verliest. Deze week hard werken en de koppen weer omhoog naar aankomende zaterdag! Uit tegen Juliana'32 in Hengelo