Grolse Boys 2 wint wederom.

28 oktober 2013

Afgelopen zaterdag stond de pot tegen AZSV 9 op het programma, en ondanks dat dit de rode lantaarn drager is onderschatten we niemand. Zeker ook omdat het de 1e wedstrijd zonder topscorer Maarten was die naar Neede is getransfereerd. AZSV begon fel en met verzorgd positiespel drongen ze de Boys direct terug richting het goal. Echt dreigend werd het echter nooit en Vincent kon zijn skills qua uittrappen flink bijschaven. De Boys wachten rustig af en lieten AZSV hun spelletje spelen. Vlak voor rust werd besloten om dan toch maar een keer in de aanval te gaan en dit resulteerde direct in de 0-1 van Jorn.

De 2e helft was een copy van de 1e, AZSV druk aan het tikken, Boys wachten rustig af. Een aantal frisse gezichten betraden het veld en die vonden het wel best en besloten AZSV een lesje in effectiviteit te geven. Kort achter elkaar scoorden Amir en Saif de 0-2,0-3 en 0-4 waarbij die van Saif van grote schoonheid was. AZSV bleef tochmaar aandringen en de verdiende 1-4 kwam op het bord. Conclusie van deze wedstrijd, balbezit en positiespel is prachtig, maar als je niet scoort heb je er niets aan. Tevens was het goed om te zien dat het gemis van Maarten goed is opgevangen.

Aankomende zaterdag staat om 14:00uur de wedstrijd thuis tegen Haaksbergen op het programma.