Grolse Boys D1 pakt 3 punten!

23 april 2013

Vandaag speelden we tegen FC Trias D4M, een fysiek sterk meidenteam! Op papier hadden we 14 man, maar er kwamen 2 jongens niet opdagen, dus we hadden maar 1 wissel.

Voor de wedstrijd hadden we een bespreking bovenin het clubgebouw, we zouden vandaag 4-4-2 gaan spelen om het middenveld extra sterk te maken. Voor de winter hadden we dit systeem ook al vaak met succes gespeeld. We moesten vandaag lekker fel spelen om deze tegenstander, die boven ons staat, niet aan voetballen toe te laten komen.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Te Koppel, die een goede wedstrijd floot! Het was een open wedstrijd waar beide teams gewaagd waren aan elkaar. Door een goede voorzet van Thomas belande de bal via een eigen speler in het doel. 1-0 voor Grolse Boys. Dit was tevens de ruststand.

In de rust werden de punten op de i gezet en bedacht hoe we verder zouden voetballen. Toch kwam FC Trias op 1-1 via de snelle en goede spits. FC Trias kreeg nog een paar goede kansen maar Wout stond weer eens super te keepen. Zelfs de grensrechter van FC Trias zag dat: "Wat een goeie keeper hebben jullie!”

Onze laatste man Martijn zegt op de training altijd "met rechts kan ik niet schieten", maar vandaag liet hij zien dat dat wel meevalt. Klasse! Timon had in de 2e helft een actie langs de lijn waarmee hij twee spelers van FC Trias compleet het bos in stuurde! Dankzij een technisch hoogstandje!

Thijs stond vandaag op de linksbackpositie, waar hij een super wedstrijd speelde. We hadden de grootste moeite met de spits van FC Trias, maar gelukkig had Amine haar in de zak. Thomas kwam een paar keer goed naar voren over links maar het geluk om te scoren ontbrak vandaag.

Vandaag stonden Tim en Charaf centraal op het middenveld. Twee jongens met een uitmuntend doorzettingsvermogen. Tim, die 3 weken geleden zijn enkelbanden had gescheurd, speelde weer als vanouds!

Charaf ging met een mooi één-tweetje met Thomas richting de goal waar hij subliem de bal rechtsonder in de hoek schoot, 2-1. Mark, die wat vaker gewisseld werd vanwege zijn blessure, kwam rechtsachter te staan, wat hij goed deed. Hierdoor schoof Twan naar de rechtshalfpositie en daar deed hij het uitstekend. Hij was als een tijger in het veld!

Stijn, onze rechterspits, kreeg veel vrijheid zodat hij vaak kon doorlopen en een voorzet kon geven. Dat leverde gevaarlijke momenten op voor het doel van FC Trias. We zijn goed bezig om de buitenspelval op te zetten, en dat gaat steeds beter!

Man of the match: Amine Kasmi, want hij speelde vandaag zeer sterk, in dienst van het team!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72