BOYS IN ROSSO 2013 was super gezellig!

31 maart 2013

Zaterdag 23 maart j.l. was het weer tijd voor het jaarlijkse feest Boys in Rosso. Dit jaar werd het feest voor de zesde keer gehouden in het clubgebouw van de Grolse Boys, dat natuurlijk weer een flink rode metamorfose had ondergaan.

De live-formatie Twice trapte de avond af. De vroege bezoekers kregen zowel oude als nieuwere nummers voorgeschoteld. De in het rood uitgedoste dames genoten zelf ook duidelijk van het optreden.

Na de live-klanken was het tijd voor de uit Amsterdam afkomstige DJ Martinez. Hij had al snel door dat het publiek echt zat te wachten op een gezellig feest. Hij bediende hen dan ook op de wenken. Regelmatig gingen de handjes de lucht in, de stemming zat er flink in, de sfeer was goed!

Niet alleen de huisfotograaf liep deze avond door de rode mensenmassa, maar ook 2 lieden van Mijn Magazine die diverse mensen interviewden en foto’s maakten voor de rubriek; Stappen met Madelien. In de eerst volgende editie zal er een sfeerimpressie te zien zijn.

Rond de klok van elf was het tijd voor het rad van fortuin. Iedereen drong zich met het lot(of loten) in de hand naar voren. Er werden mooie prijzen vergeven, iedereen was zeker in zijn/haar nopjes. Toch was 1 persoon, dat in het bijzonder; Pascal Brockötter. Een uitzinnig clubgebouw zag hem met een splinternieuwe smart TV boven zijn hoofd staan. Na de loterij ging het feest snel weer in volle gang door.

Rond de klok van 1 uur werden de rode lampen gedoofd. Iedereen ging met een voldaan gevoel een deurtje verder of richting huis.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde editie. Langs deze weg willen wij dan ook alle sponsoren ,artiesten maar ook zeker het aanwezige publiek bedanken! Jullie hebben ervoor gezorgd dat het een topavond is geworden!

Wij verwelkomen jullie dan ook graag weer op Boys in Rosso 2014!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72