Kraker

14 maart 2013

Zo langzamerhand valt er weinig meer te schrijven over de tegenstander van vandaag. Jullie hebben het allemaal al eens gehoord. Ja, het was de allereerste tegenstander ooit. En natuurlijk, het is een echte streekderby. En inderdaad ja, trainer Raymond van der Heide stond er eens op de loonlijst.

Toch is deze wedstrijd behoorlijk speciaal. Spannend op zijn minst. Want in de race om de tweede periodetitel mag dit een kraker worden genoemd. Haarlo heeft 11 punten, Grolse Boys eentje minder. Almen staat op 12 en die komt nog op bezoek. Zo bekeken heeft Grolse Boys alles in eigen hand.

Van onderschatting mag en kan geen sprake zijn. Want Haarlo schoot de afgelopen weken als een vuurpijl omhoog op de ranglijst. Het team was zes wedstrijden op rij ongeslagen, totdat Eefde daar vorige week een einde aan maakte. Een sterke tegenstander, stug en strijdvaardig.

Het gaat weer ergens om. Grolse Boys wil de tweede plaats terug, wil een periode winnen, wil promoveren. Waarschijnlijk wil Haarlo net zoveel. Dat maakt deze vertrouwde strijd tussen twee goede bekenden plots een stuk interessanter.

Komt allen zaterdag 16 maart. Aanvang 14.30 uur op het Wilgenpark!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72