Boys in Rosso 2013

Boys in Rosso 2013

22 februari 2013

Op zaterdag 23 maart a.s. zal voor de zesde achtereenvolgende keer het feest ‘Boys in Rosso’ worden gehouden in Groenlo. Dit knotsgekke feest wordt gehouden in het clubgebouw van de Grolse Boys. Het spreekt voor zich dat ook dit jaar weer alles uit de kast wordt getrokken om het feest te doen slagen.

De avond zal bol staan van verassingen, zo zijn er o.a. mooie prijzen te winnen met het rad van fortuin, waarbij de hoofdprijs dit jaar een TV is! Muzikaal gezien heeft de avond ook een geweldige invulling; de aftrap zal worden gedaan door de live-formatie Twice! Deze dames timmeren al heel wat jaren aan de weg, zo speelden ze o.a. op de Zwarte Cross en bij 3FM. DJ Martinez uit Amsterdam zal vervolgens het stokje van hun overnemen. Deze feest-DJ, bekend van o.a. The Cooldown Café, zal zowel jong als oud op de been krijgen en er weer een onvergetelijke avond van maken!

Kaarten in de voorverkoop kosten 5 euro en op de avond zelf 6 euro en zijn verkrijgbaar op het Wilgenpark. De deuren openen om 20.00 uur en natuurlijk zal de kleur rood weer centraal staan!

Het feest is toegankelijk voor een ieder die zin heeft in een geweldig feest!

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72