Voetbalclinic bij De Graafschap!

Voetbalclinic bij De Graafschap!

1 februari 2013

In de voorjaarsvakantie, op woensdag 20 februari, organiseert De Graafschap in samenwerking met Intersport Doetinchem en stichting FC Robinstijn een voetbalclinic. Speciaal voor kinderen van 5 tot 18 jaar die het om welke reden dan ook verdienen eens een middag in het zonnetje gezet te worden.

Stichting FC Robinstijn


FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderenin de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die bijvoorbeeld ernstig ziek zijn of zijn geweest, een geestelijke of lichamelijke beperking hebben of kinderen die op een andere manier ietsingrijpends hebben meegemaakt in hun leven of een opsteker kunnen gebruiken.

Training van De Graafschap-spelers

Geef je nu op voor deze leuke voetbalmiddag! Op sportpark De Bezelhorst leren tweespelers en een trainer van De Graafschap je de perfecte vrije trap te nemen en hoe je
een mannetje uit kunt spelen.

De voetbalclinic vindt plaats op woensdag 20 februari van13.30 uur tot 16.00 uur. Je mag je aanmelden met één introducé, dus neem bijvoorbeeldje buurjongen, broer, zus, vader of moeder mee die net zo gek is van voetbal en DeGraafschap als jij!

Aanmelden

Aanmelden voor deze voetbalclinic kan door een e-mail te sturen naarniels@fcrobinstijn.nl. Zorg dat je in de aanmelding de volgende gegevens vermeld:

- Naam kind en introducé
- Leeftijden beide personen
- NAW-gegevens
- Maten van t-shirt
- Waarom verdient het kind om deze voetbalmiddag van FC Robinstijn en DeGraafschap te beleven?
- Telefoonnummer en e-mailadres van contactpersoon

FC Robinstijn maakt een selectie op basis van het aantal aanmeldingen en of het kindbinnen de doelgroep van FC Robinstijn past. Er kunnen in totaal zo’n 30 kinderen met
introducés deelnemen. VOL = VOL Deelnemers ontvangen woensdag 13 februari eenbevestiging.

Meer weten over stichting FC Robinstijn? Ga naar www.fcrobinstijn.nl

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72