Grolse Boys deelt de punten in Enschede

Grolse Boys deelt de punten in Enschede

24 november 2012

Grolse boys had vandaag zeer goede zaken kunnen doen in Enschede, maar moest uiteindelijk de punten delen. Jammer want nu kan Grolse Boysniet meer gelijk gekomen worden met Teuge qua verliespunten. Grolse Boys heeft nog een wedstrijd in te halen, maar kan wel de tweede positie versterken.

Grolse Boys mistte vandaag 4 basisspelers en daardoor werden 3de elftal spelers Sasha en Dalibor weer opgesteld. Helaas viel Sasha in de warming-up uit met een hamstringblessure en begon Khalid in de basis.

De eerste helft was er niet veel te beleven. Er werden weinig kansen gecreeerd aan beide kanten. Hoogtepunt was het schot van Johan dat onderkant lat het doel weer verliet en Barry lag een keer goed in de weg voor de PW spits.

In de tweede helft ontbrande het duel en kwam PW snel op voorsprong. Johan maakte enkele minuten later de gelijkmaker. Toch was het PW die weer op voorsprong kwam na een prima kopbal. Grolse Boys ging op zoek naar de gelijkmaker en die viel al snel. Een snelle aanval en na goed voorzetten van Chalid, kon Arjan de gelijkmaker inglijden. Vervolgens golfde het spel op en neer, en had aan beide kanten de winnende treffer kunnen vallen. Uiteindelijk viel deze niet en dat was ook een terechte uitslag gezien de wedstrijd. Danny Ferrol ging na de wedstrijd nog naar de 1ste hulp, omdat hij in de wedstrijd ongelukkig op zijn pols viel. Hij heeft de wedstrijd nog wel uitgespeeld, maar later bleek dat hij zijn pols had gebroken! Beterschap Danny!

Opstelling
Doel: Barry Janssen
Achter: Mathijs Paf, Arjan Paf, Martjn van de Wiel, Vincent te Brake (Sander Wijgerink)
Midden: Dalibor Repija, Ronald Wagendorp, Maikel Nuchter
Voor: Jeffrey Firing (Danny Ferrol), Khalid Chaboune, Johan Houben

Foto's klik hier

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72