Met korting naar Jong Oranje in Doetinchem

1 februari 2010

Met vijf gewonnen duels is Jong Oranje bezig aan een perfecte kwalificatie voor het Europees kampioenschap in 2011. Polen is woensdag 3 maart in Doetinchem de volgende opponent van de Oranjetalenten. Alle leden van de clubs in district Oost, zowel jeugd als senioren, kunnen deze interland tegen gereduceerd tarief bezoeken.

Jong Oranje-Polen (EK-kwalificatie)
Woensdag 3 maart, 18.00 uur
Stadion De Vijverberg, Doetinchem


Het duel tussen de Oranjebeloften en Polen vindt plaats in Stadion De Vijverberg in Doetinchem, de thuishaven van De Graafschap. De aftrap is om 18.00 uur. Bij een bestelling van minimaal tien kaarten is de toegangsprijs € 5,00 per kaartje. Bestellen? Vul dan de coupon in en stuur/fax deze naar het districtskantoor. Bestellingen kunnen tot 15 februari worden geplaatst. Wees er snel bij, want op = op!

Koploper
Jong Oranje is momenteel koploper in groep 4 en heeft nog geen punt gemorst. De ploeg wil zich kwalificeren voor het EK 2011 in Denemarken en daarna de Olympische Spelen van Londen 2012. Na eerdere zeges op Finland, Polen, Liechtenstein en Spanje wachten nu opnieuw de Polen. In de uitwedstrijd, afgelopen oktober, boekte Nederland een klinkende 4-0 zege, mede door drie goals van FC Utrecht-spits Ricky van Wolfswinkel. Bekijk de video!

Siem de Jong
Een van de steunpilaren van Jong Oranje is Ajacied Siem de Jong (foto). Hij scoorde in de huidige EK-kwalificatie al tweemaal. Zijn jongere broer Luuk (FC Twente) werd half november voor het eerst geselecteerd voor Jong Oranje. Beide broers keren terug op bekende grond. Zij komen voort uit de jeugdopleiding van De Graafschap en hun ouderlijk huis is een paar honderd meter verwijderd van De Vijverberg.

Andere bekende namen in Jong Oranje zijn Leroy Fer en Georginio Wijnaldum (Feyenoord), Jeffrey Bruma (Chelsea), Vurnon Anita (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Erik Pieters (PSV), Kevin Strootman en Erik Falkenburg (Sparta Rotterdam) en Ricky van Wolfswinkel (FC Utrecht).

Bestel kaarten!
Maak gebruik van het actietarief en bestel nu kaarten via de coupon! De actie loop tot maandag 15 februari. Wie losse kaarten à 8 euro (hoofdtribune 10 euro) wil aanschaffen voor Jong Oranje-Polen kan terecht bij de KNVB-webshop, Ticketbox en de receptie van De Graafschap. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Lees alles over Jong Oranje op OnsOranje.nl. 

Bron: www.knvb.nl


« Terug
© 2024 | CMS & webdesign by Dot72