GB 1 verliest kermiswedstrijd van Grol

19 augustus 2012

Op kermis zaterdag 18 augustus heeft Grolse Boysmet 4 - 0 vanGrol 1 verloren. Grol wist daarmee de Kampioenstitel van Groenlo te prolongeren. Al in de 5e minuut wist Mathijs Warnar de 1 - 0 te scoren door beheersd in te schieten na een mooi uitgespeelde aanval via links. Daarna waren er kleine kansen over en weer, maar werd er niet meer gescoord tot de 1e rustpauze.

In verband met de tropische temperaturen was er besloten om 3 x 30 minuten te spelen. In het 2e deel in de 45e minuut van de wedstrijd scoorde Bram Rhebergen na een mooie actie via een schuiver 2 - 0 en besliste daarmee eigenlijk de wedstrijd. Zaterdag 4e klasser Grolse Boys liet nog wel zien dat men een aantal leuke voetballers in het team heeft, maar kon helaas geen vuist maken tegen Zondag 2e klasser sv Grol. De beste kansen waren uiteindelijk voor sv Grol met een schot op de paal van Sander Nijhoff en een schot op de lat van Done Emaus. De eindstand werd, net als vorig jaar, uiteindelijk toch nog 4 - 0 door doelpunten van Sander Nijhoff, een kopbal uit een hoekschop, en Bart Porskamp, een bekeken schuiver langs de keeper.

Na afloop reikte voorzitter Hans Scheinck de bekers uit aan de aanvoerders van beide elftallen en werd er bekend gemaakt dat er via de vrije gift 460 euro is opgehaald voor het projekt Schuldhulpmaatje van de Vincentiusvereniging. Een mooie opbrengst voor een mooi projekt. Een zeer goed begin van een zonnig kermisweekend.

bron: svgrol.nl